IBM, 6 banka ile anlaşarak Stellar tabanlı World Wire'yi duyuruyor
IBM, 6 banka ile anlaşarak Stellar tabanlı World Wire'yi duyuruyor

IBM, 6 banka ile anlaşarak Stellar tabanlı World Wire’yi duyuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IBM, Stellar protokolünü kullanarak oluşturduğu uluslararası ödemeler için bir model olan World Wire’nin lansmanını duyurdu. 50’den fazla ülkedeki düzenlenmiş finansal kurumlar için bu küresel gerçek zamanlı ödeme ağı, artan sayıda pazarda mevcut olacak.

Stellar tabanlı Stablecoin geliştirilecek

Blockchain CEO’su Marie Vick şöyle dedi:

En çok ihtiyaç duyan ülkelerde para transferini kolaylaştırmak için havale işlemlerini hızlandırmak ve sınır ötesi ödemeleri dönüştürmek için tasarlanmış yeni bir ödeme ağı türü oluşturduk. Finansal kurumların birden fazla dijital varlığa sahip olduğu bir ağ oluşturarak, yeniliği teşvik etmeyi ve dünya çapında finansal erişilebilirliği iyileştirmeyi umuyoruz.

Ağ, IBM’in Stronghold ile daha önce bildirdiği işbirliğinden dolayı Stellar Lümen kullanan hesaplamaları ve ABD doları cinsinden istikrarlı bir kripto parayı zaten destekliyor. IBM ayrıca, World Wire stablecoin basmak için Banco Bradesco, Bank Busan ve Rizal Ticari Bankacılık Şirketi (RCBC) de dahil olmak üzere 6 bankadan niyet mektubu aldı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin