bitenny
Yapay zekâya sahip kripto ve fiat ödeme çözümü Bitenny Token bonuslu ön satışı başladı

Yapay zekâya sahip kripto ve fiat ödeme çözümü Bitenny Token bonuslu ön satışı başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç yılda yaşanan yaygın yenilik ve teknolojik gelişmelere rağmen, günümüzde kripto paralarla ilgili en büyük problem hala geçerliliğini koruyor.

İdeolojik nedenlere sahip veya spekülatif yatırımlar yapan insanların çoğunun kripto paraları zaten benimsediklerini söylemek mümkün. Ne yazık ki, bu topluluğun kriptoyu ana akıma sokabildiğinden bahsedemiyoruz. İnsanların çoğu, hala kripto paraları aşırı riskli ve karmaşık görüyor. Oysaki kripto paraların günlük yaşamda kullanımını kolaylaştıran birkaç çözüm var.

Bununla birlikte elbette ki işletmeler için de sorunlar var. İnternet ortamında satış yapan işletmeler birlikte çalışabilirliği olmayan birçok Ödeme Hizmeti Sağlayıcısı (PSP) ile uğraşmak zorundalar. Ve bir de kullandıkları ödeme sistemlerine kripto paraları eklemek hem zaman alıcı hem de kafa karıştırıcı olabilir. Aynı şekilde sanal mağaza dışında fiziki satış yapan mağazalar için de kripto kabul eden ödeme sağlayıcısı hizmeti almak özel yazılım veya donanım gibi sınırlı seçenekler ile mümkün olduğu için bu da ek bir engel oluşturmakta.

Bunlar büyük sorunlar olarak görülebilir, ancak aşılamaz sorunlar değiller. İnternet de, son yirmi yılda küresel ekonominin bel kemiği haline gelmeden önce, 1980’lerde ve 1990’larda benzer engeller ve artan sorunlarla karşı karşıya kalmıştı.

Gelecekte, günlük hayatımızda kripto paraları kullanmak, kredi ve banka kartlarını kullanmaktan daha kolay olacak. Dünyanın her yerinde, insanlar daha ucuz, daha güvenli, daha verimli ve sınırsız olan yeni işlem türlerine daha aşina olacak ve daha rahat kullanım sağlayacaklar.

Bitenny, bu geleceği önümüzdeki yıllarda gerçeğe dönüştürmede büyük rol oynayabilecek yapay zekâ (AI) odaklı bir finansal varlık yönetimi ve ödeme platformu. Platformun merkezinde Prally adı verilen yapay zekâ ile çalışan bir dijital asistan bulunuyor. Prally, Bitenny’nin ücretsiz dijital cüzdanına entegre edilip kullanıcılara şu konularda yardımcı oluyor:

  • Tam yasal uyumlulukla güvenli bir şekilde kripto paraları takas etme
  • Fiat para birimleri ile kripto para birimlerini kolayca değiştirme
  • Prally’nin görüşleri sayesinde alım satım fırsatlarından yararlanma
  • Piyasadaki risklerini en aza indirmek için geliştirilen Prally’nin kullanıcısına dinlenme imkânı tanıması

İşyeri adaptasyonuna gelince, Bitenny, var olan engelleri aşmak için bir çözüme sahip. Bunun anahtarı, mağazalara sıfır maliyetle, çevrimiçi mağazalara kolayca entegre edilebilen, zengin özelliklere sahip bir Bitenny API olacak. Bu API, işletmelerin, önde gelen kripto paraların kapsamlı bir tahsilâtı da dâhil olmak üzere, 50’nin üzerinde ödeme yöntemini kabul etmeye hemen başlamasını sağlayacak.

Buna ek olarak, Bitenny’nin çözümü, fiziki satış yapan mağazaların da kripto para ödemeleri kabul etmeye başlamasına yardımcı olabilir. Bu ödeme seçeneği ise herhangi bir tablete veya bilgisayara kurulabilen özel bir yazılım uygulamasının o cihazı bir satış noktası cihazına dönüştürmesi ile mümkün olacak.

Bitenny Takımı ile tanışın

Nihayetinde, kripto para projeleri ancak gelişimlerini yürüten harika mühendislik ekipleri varsa başarılı olabilir. Bitenny’nin CTO’su Nardie Scharenbord, yapay zekâ (AI) konusunda uzmanlaşmış, finans ve BT alanında program yöneticisi ve girişimci olarak 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan, bu konuda büyük güven veren bir isim.

Kurucu Ortak ve CEO Shahdad Kiyani, projeyi yönetmek için BT, dijital pazarlama ve iş geliştirme konusundaki tecrübesinden yararlanırken, diğer kurucu ortak ve CCO, Mahdad Kiyani de yazılım mühendisliği konusunda 15 yıldan fazla bir süredir farklı deneyimlere sahip.

Bitenny ekibi ve danışmanlar hakkında daha fazla bilgiyi proje web sitesinin hakkında bölümünde bulabilirsiniz.

BTNY Token ön satışına nasıl katılım sağlayabilirsiniz?

Bitenny, Bitenny cüzdanları arasında tokenize fiat para birimlerini dönüştürmek, işlem sırasında oranın araştırılmasını sağlamak ve likiditesini arttırmak için bir arada kullanılacak bir BTNY hizmet tokenini geliştirdi. Ek olarak, BTNY, Bitenny cüzdanı aracılığıyla mal ve hizmetlerle ilgili ödemeler için bir ödeme seçeneği olacak şekilde tasarlandı.

28 Şubat tarihinde başlamış olan BTNY Token ön satışı, 28 Mayıs saat: 23.00 UTC’ye (TSİ 02.00) kadar sürecek. BTNY tokeni, USD, AUD, BTC, ETH ve XEM ile satın alınabilir.

1 BTNY = 0,07 dolar fiyatı ile satışa sunulacak ve toplam 700.000.000 BTNY olacak şekilde planlandı. Asgari yatırım tutarı ise 0,3 ETH. Ön satışa iştirak eden yatırımcılar, ayrıca yüzde 40 bonus imkânından da faydalanacaklar.

– Bitenny –

WebsiteTwitterTelegramFacebookBlog

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin