HyperBlock 106 milyon dolara CryptoGlobal’ı satın alıyor
HyperBlock 106 milyon dolara CryptoGlobal’ı satın alıyor

HyperBlock 106 milyon dolara CryptoGlobal’ı satın alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

HyperBlock 106 milyon dolara CryptoGlobal’ı satın alıyor. Kuzey Amerika’nın en büyük madencilik organizasyonlarından biri olan HyperBlock, CryptoGlobal’ı almayı planladığını açıkladı. Anlaşmanın 106 milyon dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor.

HyperBlock 106 milyon dolarlık anlaşmayla CryptoGlobal ile anlaştı

Geçtiğimiz Salı günü, Kanadalı kripto para madencilik devi HyperBlock, başka bir madencilik şirketi olan CryptoGlobal’ı 106 Milyon dolar karşılığında satın alacağını açıkladı. Anlaşmanın tamamıyla hisse bazlı olduğu belirtiliyor. HyperBlock, CryptoGlobal’ın tüm hisselerini, hisse başına 0.74 dolardan satın alıyor.

Anlaşma fiyatı, hisselerin mevcut piyasa fiyatından %40 daha fazla

Her iki tarafın da üzerinde mutabık kaldığı anlaşma fiyatı, OTC pazarlarında listelenen hisselerin mevcut piyasa fiyatından %40 daha fazla. HyperBlock, anlaşma sonlanıp CryptoGlobal’ı aldıktan sonra yeni formuyla Kanadalı borsalar arasına katılmayı planlıyor. Şirket ayrıca CryptoGlobal yatırımcılarına birleşen şirketlerin hisselerinden geri ödeme yapmayı planlıyor. Geri ödeme, birleştirilmiş madencilik holdinginin hisselerinin %25’ini oluşturacak olan HyperBlock Technologies’in 60,4 milyonluk ortak hissesini alacak.

HyperBlock, Kuzey Amerika’nın en büyük maden işletmecilerinden biri

Çarşamba günkü duyuru öncesinde HyperBlock, 10 petahash gücünde Bitcoin madenciliği kapasitesi ile Kuzey Amerika’nın en büyük maden işletmecilerinden biriydi. Bu sayıyı biraz anlamlı kılmak için şu örnek verilebilir: AntMiner S9, 13 terahash gücünde 1000b dolara çalışıyor. Bu, HyperBlock’un 750’den fazla Antminer S9’un gücüne sahip olduğu anlamına gelir. Halihazırda işleyen tesisin yanı sıra HyperBlock, madencilik faaliyetlerine her an başlayabilmek için yeni bir 10 petahash gücünde tesisine sahip. Tesisin kısa zamanda madenciliğe başlaması bekleniyor.

HyperBlock, sunucu barındırma sektörüne de girdi

Kripto madenciliğine ek olarak şirket, sunucu barındırma sektörüne de bir adım attı. Bu durum, HyperBlock’un risklerini çeşitlendirmeye yardımcı olarak, farklı sektörlerden kâr elde etmesine olanak tanıyan bir kar yapısı yaratıyor.

HyperBlock, Ethereum, Litecoin ve Dash alanlarında madencilik çalışmaları yapacak

Ancak, masadaki bu anlaşma ile HyperBlock, batı dünyasındaki en büyük madencilik gücü olma yolunda ilerlerken daha da yüksek seviyelere ulaşmayı umuyor. CryptoGlobal ile olan bu birleşme şirketin daha fazla madencilik alanında faaliyet göstermesini sağlayacak. Şirketin, Ethereum, Litecoin ve Dash alanlarında da madencilik çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Anlaşma, kripto madencilik tarihinin en büyüklerinden biri

Anlaşma sona erdikten sonra, daha önce HyperBlock’un CEO’su olan Sean Walsh, birleşen şirketlerin İcra Kurulu Başkanı olarak devam edecek. Ek olarak, CryptoGlobal’un kurucuları Rob Segal ve James Millership, Walsh’a şirketteki üst düzey yöneticiler olarak katılmaya hazırlanıyor. Sean Walsh konuya yönelik şunları söyledi:

HyperBlock’un bir hizmet modeli olarak büyük ölçekli madencilik çalışmalarını CryptoGlobal’ın mevcut madenciliği, saklama depoları ve kripto ticaret işletmeleri ile birleştirmesi, hem organik büyüme hem de satın alma yoluyla büyüme için güçlü bir adım.

Kripto madencilik tarihinin en büyüklerinden biri olan bu anlaşma, HyperBlock’un zaman içinde sektörde daha da büyük bir oyuncu olmasını sağlayacak.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin