22 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve VeChain (VET) fiyat analizi
22 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve VeChain (VET) fiyat analizi

Huobi Pro VeChain ana ağ lansmanını destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Haziran’da önde gelen bir global kripto para borsası olan Huobi Pro VeChain ana ağ lansmanını ve token takasını destekleyeceğini duyurdu. Huobi Pro, VEN tokenlerinin takasını destekleyeceği için, kullanıcıların Huobi Pro’ya tokenlerini yatırmasını tavsiye ediyor. Kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek yok ve ana ağın kararlı bir şekilde çalışmaya başlamasından sonra yeni VEN tokenlerini borsadan çekebilirler.

Huobi Pro VeChain token takasını destekliyor

Huobi Pro konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Huobi Pro, VeChain’ın ana ağını ve token takasını destekliyor olacak.

Yakında VeChain Thor (VET) olarak adlandırılacak olan platform, finansal hizmetlere odaklanan bir Blockchain. VeChain’ın temel tokeni VET’dir. Dolaşımda 867.162.634 VET tokeni var. VeChain Thor ana ağ lansmanı yaklaşırken, VEN sahipleri yeni VET tokenleri almak için sabırsızlanıyor.

Bölünme gerçekleşiyor çünkü VET ve VEN ile uğraşmaktan ziyade sadece VET ile uğraşmak daha kolay. VeChain Thor ana ağı aracılığıyla, VEN tokenlerinin tüm sahipleri eşit miktarda VET alacaklar. Yatırımcılar, ana ağın piyasaya sürülmesinden sonra VET fiyatını ne olacağı konusunu merak ediyor.

VeChain geleceğini güçlendirecek iki anlaşma imzaladı

Takas işleminden sonra, her bir VEN tokeni 100 VET ile değiştirilecek. VET için tüm takas işlemleri ana ağın piyasaya sürülmesinden sonra kapatılacak. Ana ağ lansmanı için tokenlerini bir borsaya aktarma niyetinde olmayan kullanıcıların takasını kontrol etmenin başka bir yolu var. Ana ağ başlatıldıktan sonra, herhangi bir VEN tokeni yeni bir cüzdana aktarılabilir.

VeChain Thor’un lansmanına birkaç gün kala, VeChain geleceğini güçlendirecek iki anlaşma imzaladı. VeChain, Londra merkezli çok uluslu profesyonel hizmetler ağı PricewaterhouseCoopers ve Alman demir yolu işletmecisi Deutsche Bahn AG’nin lojistik bölümü olan DB Schenker ile işbirliği yaptı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin