Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!
Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!

Huobi’nin 2018 komisyon gelirleri için muazzam bir rakamdan bahsediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret hacmine göre üçüncü en büyük kripto para borsası olan Huobi Global’in işlem platformunda yapılan alım satım faaliyetlerinden 2018 yılında komisyonlarından 483 milyon dolar kazandığı bildirildi.

Huobi komisyon gelirlerinde Binance ve OKEx’i geride bıraktı

Çin sanal para piyasasında bir emtia uzmanı olan Hwaseong Jae Kyung’dan alıntı yapan Güney Kore medya kuruluşu Sporbiz’in ‘a verdiği son rapora göre, Huobi geçtiğimiz yıl komisyon gelirlerinde 545,2 milyar won (483,9 milyon dolar) kazandı. Ve hem Binance’yi (463,9 milyon dolar) hem de OKEx’i (293,4 milyon dolar) geride bıraktı.

Türev pazarı komisyon gelirlerinde önemli bir pazar

Her ne kadar bu rakamlar teyit edilmemiş olsa da, kripto para borsası tarafından türev pazarında (Huobi DM) paylaşılan ve son zamanlarda işlem hacminin geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürüldükten sonra 20 milyar doları aştığını belirten verilere dayanarak makul görünüyor. Huobi DM şu anda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve EOS (EOS) için uzun ve kısa pozisyonlar sunuyor.

Popüler borsa bu arada Tron (TRX) sahipleri için BitTorrent Token (BTT) airdropunu gelecek ay destekleyeceğini açıkladı.

Platformun yerel tokeni olan Huobi Token (HT) ise şu an 1.04 dolardan işlem görüyor. Borsanın tokeni, 52 milyon dolarlık bir piyasa sermayesine sahip. Ve bu rakam tokeni AltDex Döviz Endeksi‘nde (ALTEXC) altıncı en büyük varlık haline getirdi.

Adı geçen kripto para borsalarından bu raporun ayrıntıları konusunda ilerleyen günlerde resmi bir açıklama gelebilir.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin