huobi nano

Huobi NANO’yu platformunda listelemeye başladığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli kripto para borsalarından Huobi NANO tokenini bugün (31 Ekim günü) saat 16: 30 (GMT + 8) itibarıyla platformlarında listeleneceğini duyurdu. Bu süre zarfında, kripto para borsasında NANO yatırma ve çekim işlemleri yapılabilecekken işlemler ertesi gün saat 17.00’den itibaren tam olarak yapılabilecek. Yapılan duyuruda, dijital varlığın diğer baz kripto paralarla eşleştirilmesi ile ilgili olarak ise platformda NANO/BTC ve NANO/ETH çiftlerinin listeleneceği de belirtildi.

Huobi NANO ‘yu Listeleyeceği söylentileri sonunda son buldu

Kripto para borsası Huobi NANO listeleme resmi duyurusu, kripto topluluğunda dolaşan spekülasyonu da sona erdirmiş oldu. Kripto toplulukları arasında haftalardır NANO’nun platforma eklenecek bir sonraki büyük dijital varlık olacağına yönelik söylentiler dolaşıyordu.

Son NANO gelişmeleri

18 Ekim tarihinde NANO kripto topluluğu, popüler kripto para borsası Binance’ye yaptığı transfer işlemi ile NANO’nun en hızlı dijital varlık olduğunu kanıtladı. Nano gönderim hızı ile Stellar (XLM) ve XRP gibi diğer toplulukları geri bırakmış oldu. Ancak bu, Nano ağının işlemleri hızlıca tamamlamak adına oluşturulan bir kripto varlık olduğu dikkate alındığında çok da şaşırtıcı bir gelişme olarak durmuyor. Ayrıca ağ işlemleri yaparken de bir komisyon ücreti alınmıyor. Kıyaslama yapmak gerekirse Nano işlemleri onaylarının Bitcoin’den 1000 kat daha hızlı olması aslında kripto para için en dikkat çekici özellik olarak gözüküyor.

Listeleme haberi sonrası NANO’da yükseliş görüldü

Listeleme haberinin duyurulmasından sonra ise oldukça sakin giden piyasada, NANO tokeninin CoinMarketCap verilerine göre günün en çok kazandıran ikinci kripto para olduğunu görüyoruz. Öyle ki yazım esnasında son 24 saatlik zaman diliminde NANO’nun dolar karşısında yüzde 5.50 değer artış gösterdiğini görüyoruz.

Bugün Nano’nun sabah saatlerinde 1.88 dolar fiyatından 2.07 dolara kadar yaklaşık yüzde 10 oranında yükseliş kaydettiği görüldü. Sonrasında ise gelen kar satışlar ile yeniden 2 doların altına çekildi.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin