coinbase başkanı
Coinbase Başkanı halka arz söylentilerini reddetti... Çok başka planları olduğunu açıkladı

Coinbase Başkanı halka arz söylentilerini reddetti… Çok başka planları olduğunu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen ABD kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcısı Coinbase’den yakın bir zamanda bir halka arz (IPO) planlamadıkları açıklaması geldi. Böyle Coinbase IPO hakkında piyasada dolaşan söylentileri reddetmiş oldular. Açıklama, Coinbase Başkanı ve COOsu Asiff Hirji’nin, Bloomberg’e verdiği demeçte esnasında geldi.

Bloomberg TV’ye konuşan Hirji, 2017 yılında muhtemel bir halka arzı ilk işaret edenin kendisi olduğunu, şirketin bir noktada halka açılmasının, öncelikler listesinin üst sırasında olmadığını söyledi. Açık bir ifade ile de yakın zamanda bir IPO olmayacağını ve öncesinde yapılacak çok işleri olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta ise CNBC sunucusu Ran Neuner, Coinbase’in halka arzı ile ilgili söylentileri programında gündeme getirmişti. Hatta programında detaylı açıkladıktan sonra Coinbase’nin resmi olarak IPO planlarını açıklayacağını dile getirmişti.

Ancak, bunun gerçekleşmeyeceğini belirten Hirji, yöneticilerin gelecek yıllarda çeşitli platformlarına doğru “gelirleri çeşitlendirmek istediğini” söyledi.  Coinbase, bu hafta yatırım turunda 300 milyon dolar toplaması ile 8 milyar dolar değerine ulaştı.

Coinbase Başkanı Hirji ABD dışına genişleme planlarından bahsetti

Ayrıca İlerleyen dönemlerde Hirji, Coinbase, ülkede yerleşik olmayanlar için daha fazla varlık sunarak, kripto para tokenleri üzerindeki karmaşık ABD yönetmeliklerini aşma yönünde genişleme planları olduğunu açıkladı:

“Şu an yedi tane kripto para listeliyoruz. Önümüzdeki yıllarda ise bu sayıyı 200-300 kriptoya kadar çıkarma hedefimiz var. Bazı varlıklar ABD’de sunulmaya devam ederken çoğu genişlememiz muhtemelen ABD dışında olacak.”

Bittrex bu hafta Malta’da bir kripto platformu açılışını gerçekleştirdi

Bittrex yeni kripto ticaret platformunu başlattı

Bu açıklamalar ise Malta’da ayrı bir platform açan ve ABD ile uluslar arası müşteri tabanını ayıran kripto para borsası Bittrex’i izlediği politikanın izlenebileceği izlenimini verdi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin