Blockchain CEO'su Peter Smith
Blockchain CEO'su Peter Smith

Blockchain CEO’su Peter Smith: “Bitcoin fiyatı önümüzdeki çeyrekte artacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain Ltd.’nin CEO’su Peter Smith, Bitcoin fiyatının önümüzdeki çeyrekte sağlıklı konsolidasyon ve büyüme göreceğine inandığını söyledi. Smith ayrıca bunun kurumsal paranın piyasaya girmesinin de önünü açacağı görüşünde.

Peter Smith, Blockchain Principal Strategies adında bir ürün çıkarıyor

Hükümetlerin ve kurumların benzer şekilde kripto dünyasına ilgilerini artırdığı bir sır değil. Son zamanlardaki kongre oturumları, büyük bankaların duyuruları ve dünya liderlerinin açıklamaları hepimizin malumu.

Bu kez Smith’in şirketi, ABD kurumsal yatırımcılarına yönelik yeni bir finansal ürün olan Blockchain Principal Strategies’i duyurdu.

Endüstride yeni bir devri başlatabilir

Smith, bu ürünün geleneksel varlıklar kadar kripto paralara da büyük paralarla yatırım yapma ortamını sağlayacağını umuyor. Açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Müşteriler, daha büyük dijital varlık ekosisteminde gelecek vadeden şirketlere doğrudan sermaye yatırımları yapma ve aynı zamanda Blockchain’in küresel ağı üzerinden satın alınan ve incelenen erken aşama token tekliflerine erişim fırsatı da dahil olmak üzere çeşitli yatırım tekliflerini inceleyebilecek.

Blockchain yatırımları seviye atlayacak

Smith, dev şirketlerden gelen büyük yatırımların yaygınlaşmasına hala zaman olduğunu ve genel olarak pazarın risklerle karşı karşıya olduğunu ifade etti.

Bununla birlikte, endüstrinin büyük oyuncular arasında daha fazla hareket ettiğini görmek son derece olumlu bir gelişme. Peter Smith’in yeni ürününün Blockchain yatırımlarını yepyeni bir seviyeye getirmesi ümit ediliyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Blockchain CEO’su: “Kripto paraların benimsenmesi uzun sürebilir.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin