Chris Lee: “Hong Kong'un sermaye piyasasında bir gün STO için bir yer olacak.”
Chris Lee: “Hong Kong'un sermaye piyasasında bir gün STO için bir yer olacak.”

Huobi CEO’su Chris Lee: “STO, 3 ila 4 yıl arasında ana fonlama yöntemi olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu ayın başlarında, Singapur merkezli dünya lideri kripto para borsası Huobi, Pantronics Holdings Limited’in hisse alımını tamamladıklarını açıkladı. Huobi Group’un CEO’su Chris Lee, kripto piyasasını etkileyen menkul kıymetler token teklifinin (STO) önümüzdeki 3 ila 4 yıl içerinde bir ana fonlama yöntemi olacağını belirtiyor.

Kripto pazarını etkileyen en sıcak konu: menkul kıymetler token teklifi (STO)

Bu gelişme kripto topluluğunda heyecanla karşılandı. Huobi Group’un CEO’su Chris Lee, verdiği bir röportajda duygularını şu sözlerle anlatıyor:

Kiliseye gitmek için mükemmel anımıza geldik ve piyano sesini duyabiliyoruz.

Lee, satın alma olayının bazı ayrıntılarını paylaştı ve aynı zamanda, bugün kripto pazarını etkileyen en sıcak konudan bahsetti: menkul kıymetler token teklifi (STO).

STO, ICO ve IPO’nun ortasında oturuyor

Lee, STO’nun önümüzdeki 3 ila 4 yıl içerinde bir ana fonlama yöntemi olacağını belirtiyor. Lee, geleneksel IPO’nun çok yüksek bir standart gerektirdiğini ve çok pahalı ve zaman alıcı olduğunu; ICO’ları ise hem finansal hem de düzenleme sorunları nedeniyle çok riskli olduğunu vurguluyor. Bu nedenle Lee’ye göre, insanlar emsal sermaye artırımı yöntemine gelişmiş bir eş arıyorlar.

STO, ICO ve IPO’nun ortasında oturuyor. Bir yandan tüm sürecin süresini kısaltır, dolayısıyla IPO’dan daha etkili ve ulaşılabilirdir. Öte yandan, SEC tarafından kabul edilen bir uygunluk fonu yükseltme yöntemi. Bu yüzden ICO’dan çok daha güvenli. Bazı akredite yatırımcılara satılabilir. Ayrıca, çok daha fazla esnekliğe sahip ve IPO’dan daha ucuz.

Chris Lee: “Hong Kong’un sermaye piyasasında bir gün STO için bir yer olacak.”

Lee, menkul kıymet tokeninin iki temel özelliğe sahip olduğunu, birincisinin bir tokenin menkulleştirilmesi ve ikincisinin de Asset Backed Token (Varlık Destekli Token (ABT)) olduğunu söylüyor. Lee konuya yönelik şunları söylüyor:

Zaman herşeyi kanıtlayacak, bu (STO) gerçekten büyük bir fırsat, inanıyorum ki, fiziksel varlıklar tarafından desteklenen dijital varlıklar olan Asset Backed Token, tüm kripto endüstrisini daha yüksek bir seviyeye taşıma potansiyeline sahip. Hong Kong‘un sermaye piyasasında bir gün STO için bir yer olacak.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin