29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

1 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • BCH dünkü yükseliş esnasında 432 dolar seviyesindeki 200 saatlik hareketli ortalamasını denedi.
  • Bu seviyeye tutunamayan BCH/USD paritesi sonrasında 430 doların altında yatay hareketler gösterdi.
  • 425 doların hemen altındaki 100 saatlik hareketli ortalama ise BCH için önemli bir destek olarak çalışıyor.

1 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Bitcoin Cash hafta başında yaşanan düşüş sonrası 415 – 420 dolar bandında hareket ediyordu. Dün yaşanan volatilite sonrası bir kademe yukarı çıkarak 425 – 430 dolar bandında hareket etmeye başladı.

Uzun süredir seyreden düşük hacimden dolayı iyice sıkışan fiyatların zaman zaman kısa süreli kopmalar yaptığını görüyoruz.

Öğle saatlerinde saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamasının arasında bulunan BCH, bu iki çizgiyi kendisine dinamik birer destek ve direnç seviyesi yapmış gözüküyor.

Alt bölgede 425 doların altındaki kapanışlar BCH/USD paritesinin düşüşünü hızlandırabilecekken üst bölgede 430 doların üzerindeki gün kapanışı, BCH için yükselişin devamını getirebilir. Fakat yazım esnasında Bitcoin Cash’in günlük destek seviyesi olan 425 dolardaki tutunma çabaları net bir şekilde görülüyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD hafif yönlü satış sinyalleri gösterirken stokastik göstergenin bu destekler nitelikte aşırı satım bölgesindeki yatay hareketlerine şahit oluyoruz. Buna nazaran RSI 50 seviyesinin üzerinde pozitif konumunu korurken CCI göstergesinin negatif konumu indikatör uyumsuzluğuna işaret ediyor. Bu gibi durumlarda genelde keskin fiyat hareketleri olabileceği göz önüne alınarak dikkatli takip edilmesinde fayda vardır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin