Huobi CEO'luk görevine dev bir ismi getirdi.
Huobi CEO'luk görevine dev bir ismi getirdi.

Dev borsa Huobi CEO’luk görevine çok önemli bir isim getirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 Haziran’da yayımlanan bir basın bültenine göre, günlük ticaret hacimlerinde dünyanın en büyük dördüncü kripto şirketi olan Huobi, yeni oluşturulan stratejik ortak ticaret platformu için CEO’luk görevine bir atama gerçekleştirdi.

Yeni CEO ile tanışın: Frank Fu

Frank Fu, Huobi’nin bu ayın başlarında HBUS adında bir San Francisco merkezli şirket aracılığıyla kurulan yeni ABD merkezli dijital varlık pazarı için CEO olarak seçildi.

HBUS’a katılmadan önce Fu, mobil video ve fotoğrafçılıkta uzmanlaşmış bir Çinli teknoloji şirketi olan Meitu, Inc.’de çalıştı. Meitu’da, Meitu Global’in yönetim müdürü ve uluslararası yatırımlar da dahil olmak üzere birçok yönetici pozisyonunda görev aldı ve ekibinin dünya çapında toplam 500 milyon yeni mobil abone sağladı.

Basın bültenine göre Fu, özellikle ABD ve Asya’da bazı Blockchain mobil tüketici uygulamları ve dijital medya girişimleri kurdu.

Huobi bir sonraki durağı Londra olarak belirledi

Fu, 26 Haziran’da San Jose’deki Blockchain Connect Konferansı’nda Küresel Blockchain endüstrisi ve beklentileri hakkında bir açılış sunumu yapacak.

Singapur merkezli dev borsa, bu yıl faaliyetlerini denizaşırı ülkelere genişletmeye devam ediyor. HBUS ABD girişimiyle birlikte, bu bahar Güney Koreli bir yan kuruluşu başlattı ve Londra’da bir ofis açma planlarını açıkladı.

Bloomberg Terminal’ın, Huobi’nin yakın zaman önce piyasaya sürdüğü “Huobi 10” adlı kripto para endeksini listeleme kararı, işlem gören en büyük 10 dijital varlığın performansını nişlem platformunda izlenebilmesine olanak tanıdı.

Bu ayın başlarında, kendi halka açık Blockchain’i olan Huobi Zinciri Projesi’nin 100 milyon dolarlık bir kalkınma fonu ile devredileceğini duyurdu.

CoinMarketCap verilerine göre, Huobi’nin 24 saatlik işlem hacmi 852 milyon dolar civarında.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Dev kripto para borsası Huobi Amerika’da!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin