Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Huobi borsası Chainlink ile entegre hale geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

12’inci büyük kripto para olan Chainlink’in (LINK) sunduğu oracle hizmetleri birçok blockhain tarafından ilgi görüyor. Chainlink bu teknolojisi sayesinde reel dünyadaki datalar, blockchain’e aktarılabiliyor. 2020 yılı içerisinde Chainlink; Tezos ve Ontology’ye bu konuda teknik destek verdi. Şimdi de Huobi borsası Chainlink blockchain’inden destek alacak.

Artık devletler de Chainlink’ten destek alıyor

Chainlink için önemli kırılma noktası ise Çin Devleti tarafından desteklenen BNS blockchain ve Güney Kore merkezli Fleta blockchain’inin de Chainlink’ten hizmet almaya başladığını duyurması olsu. Devletlerin bile Chainlink’ten destek almaya başlaması Link adına önemli bir gelişme. Bu durumun etkisi fiyatlarda da gözleniyor.

Chainlink’in açılımları devam ediyor. Uluslararası kripto para borsası Huobi de Chainlink ile entegre hale geleceğini duyurdu. Huobi borsası Chainlink ile bütünleşiyor. Huobi, DeFi platformunu desteklemek için Chainlink’ten destek alacak. Yapılan açıklamada Huobi, Chainlink düğümlerini yönetecek ilk kripto para borsasının olacağı da belirtildi.

Yukarıda belirtildiği üzere Chainlink’in açılımları ve anlaşmaları Link fiyatlarına da yansıyor. Link/USD paritesi yılın ilk gününde 1.80 dolardan işlem görüyordu. Yazının kaleme alındığı saatte ise 4.86 dolardan işlem görüyor. Yani 2020’nin ilk gününde Link’e yatırımda bulunan kripto para yatırımcıları %170 oranında kazandılar.

Aşağıdaki grafikte LİNK/USD (yeşil) ve LINK/BTC (sarı) paritelerinde 2020 yılındaki değişimi görüyoruz.

Huobi borsası Chainlink ile entegre hale geliyor

invezz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin