DeFi bir kez daha rekor kırdı: Piyasa değeri 40 milyar doları aştı!
DeFi bir kez daha rekor kırdı: Piyasa değeri 40 milyar doları aştı!

MonteCarlo (MCDEX) merkeziyetsiz Ethereum vadeli işlemlerine başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son günlerde Ethereum Blockchain’inde işlem gören DeFi ve DEX platformları olağanüstü işlem hacmine yol açıyor. MonteCarlo (MCDEX) platformu merkeziyetsiz Ethereum vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu.

MonteCarlo (MCDEX) Ethereum vadeli işlemleri başlatıyor

Son günlerde DeFi (Merkeziyetsiz Finans) ve DeX (Merkeziyetsiz Borsa) platformları olağan üstü işlem hacmine neden oluyor. Bu platformların büyük kısmı Ethereum blockchain’inde işlem görüyor. Örneğin yazının kaleme alındığı saatte Dapps Radar verilerine göre en yüksek işlem hacmine sahip 5 DeFi platformunun 4’ü Ethereum blockchain’inde faaliyette. Bu DeFi platformları içerisinde ise Compound en yüksek günlük işlem hacmine sahip.

Compound son günlerde kripto para piyasada oldukça popüler bir DeFi platformu. Bu platformuna ait Compound token, 17 Haziran’dan beri CoinMarketCap’te listeleniyor. CoinMarketCap’te 75 dolardan listelen token, çok kısa sürede 360 doların üstüne çıktı. Yazının kaleme alındığı saatte 220 dolardan işlem görüyor.

MonteCarlo ise merkeziyetsiz bir kripto para borsası ve Ethereum Blockchain’inde faaliyet gösteriyor. Merkeziyetsiz platformlar, herhangi bir aracıya ihtiyaç duymadan yatırımcılara işlem yapma olanağı sağlıyor.

MonteCarlo (MCDEX) kendi platformuna ait MCB tokenı yakın zamanda piyasaya sürmeyi planlıyor. MCB tokenın Compound gibi bir performans sergileyip sergilemeyeceğini zamanla göreceğiz.

Monte Carlo (MCDEX) ayrıca sürekli Ethereum vadeli sözleşmeleri ticaretine başlayacağını duyurdu. BitMEX kripto para borsası, kripto paralar üzerinden çıkarılmış farklı türev ürünler piyasaya sürüyor ve milyar dolara yakın günlük işlem hacmine ulaşıyor. MonteCarlo (MCDEX) ilk etapta BitMEX kadar olmasa da zamanla yüksek işlem hacmi yakalayabilir.

bravenewcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin