Huobi Borsası sektörün en uzun soluklu borsa platformlarından biri
Huobi Borsası sektörün en uzun soluklu borsa platformlarından biri

Yeni kripto para borsaları geliyor: Huobi Borsası 5 şirket ile ortaklık kuruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan Huobi Borsası, kendi ticaret platformlarını başlatmalarına yardımcı olmak için beş şirket ile ortaklık kurdu. Huobi Group, yakın zamanda başlatılan Huobi Cloud’u kullanarak ortaklık kurduğu beş şirketin kendi borsalarını oluşturmasına yardımcı olacak.

Huobi Cloud servisi geçtiğimiz ay başlatıldı

Yatai International Holding Group, Vnesheconombank, Chi Fu Group, Asia International Finance Holdings ve Dbank Group, yeni başlatılan Huobi Cloud hizmetini Filipinler, Tayvan, Endonezya ve Kanada’da yeni borsalar oluşturmak için kullanmaya çalışan şirketler. Borsanın işletme müdürü David Chen, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Huobi Cloud’un kurumsal ortaklarıyla birlikte, gelişmekte olan ekonomiler için gelişmekte olan Blockchain ekosistemine girme ve katılma konusundaki engeli ortadan kaldırabiliriz.

Huobi Cloud servisi geçtiğimiz ay başlatıldı. Bu servis, şirketlere Huobi’nin kanıtlanmış çerçevesine dayanarak kendi borsalarını kurmak için gereken araçları sağlamayı amaçlıyor. Ortaklıkların böyle bir yoldan genişletilmesi, Huobi’nin daha geniş bir kullanıcı verisi örneği almasını sağlayarak gelecekte hizmetlerini daha iyi ayarlayabilmesini mümkün kılacak.

“Kripto para piyasası büyük bir gerileme yaşadı!”

Dünya genelinde diğer platformların kurulmasına yardımcı olacak bu hamle, bu sene şimdiye kadar dijital varlıkların fiyat trendlerine yansımayan bir piyasaya olan güvenin altını çiziyor. Dijital varlıkların azalan fiyatları, yılın başından bu yana kripto para borsalarında daha az kamu yararı ile örtüşüyor. Geçen ay Huobi’ye yapılan toplam ziyaret sayısı üç milyondu. Bu, Şubat ayında yaklaşık 25 milyon ziyarete düştü. Aynı hikaye Binance’de de görülebilir. Hacime göre en büyük kripto para borsası, bu dönem boyunca 25 milyon daha az ziyaretçiye sahip oldu. ABD merkezli bir dijital varlık araştırma şirketinden bir analist, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto para piyasası büyük bir gerileme yaşadığında, sanal para ticareti yapmakla ilgilenen daha az insan olacak.

Huobi Borsası sektörün en uzun soluklu borsa platformlarından biri

Huobi, sektörün en uzun soluklu borsa platformlarından biri. Borsa 2013 yılında Pekin’de kuruldu. Çin hükümetinin kripto para borsaları ve ICO’lar üzerindeki kısıtlamalarından kaçınmak için operasyonlarını Singapur’a taşıdı. Borsa azalan kripto para fiyatlarına rağmen değişimin yoğun bir yıl geçiriyor. Yeni Huobi Cloud hizmetinin yanı sıra Mayıs ayında bir Blockchain fonu başlattı, rakip OKEx’in CEO’sunu işe aldı ve İngiltere’de bir ofis kurdu.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin