blockchain oyunu Cryptokitties
Popüler Blockchain oyunu CryptoKitties yatırımcı çekmeye devam ediyor

Cryptokitties Asya oyun pazarına genişlemeyi planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cryptokitties Asya oyun pazarına genişlemeyi düşünüyor. Oyunun ekibi, Asya’nın kendileri gibi kripto tabanlı oyunlar için büyük oranda kullanılmayan bir pazar olduğuna inanıyor.

Cryptokitties, Ethereum Blockchain’inde çalışan oldukça ünlü bir oyun

Cryptokitties, Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışan oldukça ünlü bir oyun. CryptoKitties kendi içinde dijital kedi üreten, yani kedi madenciliği yapan yatırım projesi olarak tanımlanabilir. Oyun Amerika’da çok popüler ve şimdi Cryptokitties ekibi Asya oyun pazarına genişlemenin yeni bir Blockchain oyunları çağını başlatacağına inanıyor.

Bu düşüncenin en büyük nedeni, kripto bilincinin Asya’da daha fazla olması, kripto düzenlemesinin daha gelişmiş olması ve ortalama olarak daha fazla oyuncu olması. Her şey anlamlı, ancak dikkatli olmazlarsa, Uber’in Çin’e yayılmaya çalıştığı gibi yani pazara uyum sağlamadıkları için rekabet edemeyecekleri gibi, benzer sorunlarla karşılaşabilirler.

Cryptokitties Asya oyun pazarına kadar genişliyor

Bununla savaşmak için Cryptokitties ana şirketi Axiom Zen, oyunlarını Çin, Hong Kong ve Tayvan’a getirmek adına Animoca Brands ile ortaklık kurdu. Animoca Brands zaten bölgedeki oyunların kurulu bir yayıncısı ve Cryptokitties ürününe tüketici güveni kazandıracak. Bunun Asya oyun pazarında nasıl bir etki yaratacağı henüz bilinmiyor. Ancak şu an için, Blockchain destekli oyunlar dünyası için ileriye doğru sağlıklı bir adım.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin