Huobi
Huobi 2019'da kendi stabil coinini çıkarmayı planlıyor

Huobi 2019’da kendi stabil coinini çıkarmayı planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yapılan açıklamaya göre, Huobi’nin bu yıl 2019 yol haritasının bir parçası olarak kendi stabil coinini çıkarmayı planlayan ilk 5 kripto para borsası içinde bulunan platform.

Singapur’da yapılan bir sunumda, Huobi’nin CFO’su, şirketin ticaret platformunu da güncelleyeceğini ve uluslararası genişlemeye devam edeceğini söyledi:

2018 bize büyük zorluklar getirdi ama ben kripto pazarı hakkında kişisel olarak iyimserim. Sanırım bu yıl işlerin daha iyi olacağını göreceğiz. Bu yıl stabil coinler için çok büyük bir yıl olacak. Biz ise bunun bir parçası olmak istiyoruz. Muhtemelen Huobi Grubu, yılın ilk yarısında  kendi stabil coinini başlatacak.

Huobi geçen sene stabil coin alanında oldukça ilgiliydi

Diğer pek çok büyük borsada olduğu gibi, kripto para borsası zaten bir temel fiat para ile ya da algoritmik olarak sabit bir değere bağlanmış kripto para tokenleri olan stabil coinlere pratik bir yaklaşımı benimsedi.

Yalnızca Ekim ayında, platform USD destekli dört stabil varlığa destek verdi. Ayrıca dördünü toplayan kendi ‘stabil coin çözümünü’ başlattı.

Bu arada Aralık ayı başındaki personel işten çıkarılma raporlarına rağmen şirket, yeni açılan Huobi Japonya platformu gibi yeni pazarlara girmeye devam edeceğini söyledi.

Huobi Global, CoinMarketCap’e göre şu anda ayarlanan günlük işlem hacimleriyle en büyük beşinci kripto para borsası konumunda bulunuyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin