htc blockchain telefonu
HTC Blockchain telefonu ne zaman piyasaya çıkacak?

HTC Blockchain telefonu ne zaman piyasaya çıkacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendini “akıllı telefon cihazlarındaki öncü yenilikçi” olarak tanıtan HTC Blockchain telefonu için  piyasaya çıkış zamanını duyurdu.

Blockchain telefonlar ile ilgili genel bir bilgi eksikliği olmasına rağmen, HTC, akıllı telefonun bu yılın 3. Çeyreğinde piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı. Şirket tarafından verilen tarih 4 aylık bir zaman dilimini kapsadığı için henüz hangi ay çıkacağı ile ilgili net bir tarih verilmedi.

HTC Blockchain telefonu ile oyunun kurallarını değiştirmeyi hedefliyor

HTC’nin kripto departman şefinden alınan bir bilgiye göre, telefonun odak noktası, verilere ve dijital kimliğe sahip olma konusundaki duyarlılık üzerine olacak:

Yeni internet çağında insanlar genellikle verileri hakkında daha bilinçli. bu da kullanıcının dijital kimliğine sahip olmaya başlaması için mükemmel bir fırsattır. Exodus, telefonun en kişisel cihaz hali olduğu için başlamak için harika bir yer ve ayrıca tüm verilerinizin kaynağı olduğu yer. İnterneti dağıtmak ve modern kullanıcı için yeniden şekillendirmek için sunduğu fırsattan dolayı heyecan duyuyorum.

HTC’nin şu anda en popüler ikinci dApp oyunu (Etheremon’dan sonra) olan CryptoKitties ile birlikte çalıştığı da biliniyor. Beklenti ise CryptoKitties ile yapılan işbirliğinin, benzersiz dijital ürünler üreten reklam öğeleri için bir “platform ve dağıtım kanalı” yaratmanın yolunu açmasıdır. Telefon yapım şirketi, ortaklığın “değişimi mümkün olmayan, tahsil edilebilir, pazar yeri ve kripto oyun mağazası” nın başlangıcı olduğunu açıkladı.

Bitmark ayrıca HTC ile telefon üretimi konusunda da ortaklık kurdu. Ancak işbirliğinin ne getireceği henüz bilinmiyor. Bitmark’ın kendi web sitende yaptığı açıklama şu şekilde:

Size kendi planlamanızı organize etme olanağı tanıyarak dijital hayatınızın sahipliğini almanızı sağlıyoruz.  Bu da kesinlikle HTC’nin telefon vizyonu ile tam uyum sağlıyor.

Blockchain telefon hakkında henüz daha fazla ipucu bulunmuyor

Yukarıda belirtilen bilgiler haricinde, telefon hakkında daha fazla ayrıntı yayınlanmadı. Şu andan itibaren, telefonun piyasa çıkış dönemi harici nasıl görüneceğine dair bir ipucu bile olmadı.

HTC, “önümüzdeki aylarda” daha fazla bilgi vereceğini vaat ediyor. Ancak şimdiye kadar gizemli telefonun şirketin talihini döndürebileceği şüpheli görünüyor. Şirket, 2013 yılındaki dünya çapında 19.000 çalışanlı büyük bir şirketten şu an sadece 5.000 çalışana kadar düşerek büyük bir küçülme yaşadı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin