2019 kripto para rönesansı yılı olacak.
2019 kripto para rönesansı yılı olacak.

2019 kripto para rönesansı yılı olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Endüstriyel psikologlar, kripto para endüstrisinin bugünkü konumunu psikolojik desteklemelerle anlattı. Ortak fikir, gidişatın 2019’da kripto para rönesansı yaşanacağını gösterdiği yönünde.

Özellikle televizyonda ve genel olarak medyada kripto para piyasası hakkında artık daha fazla konuşuluyor. Bu artık sadece bir trend değil, aynı zamanda tutarlı bir model. İzleyecilere geniş bir yelpazede farklı formatlar sunulması, ciddi konuşmalardan çocuk gösterilerine kadar uzanıyor.

Bu ilgi düzeyi tek bir anlama geliyor: Kripto endüstrisinin prematüre olduğu iddiaları artık gerçeği yansıtmıyor.

Hala kripto paraların bir balon olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Kripto para “balonunun” patlamak üzere olduğunu düşünenlerin bir kez daha ayaklarını yere koyması gerekiyor.

Medyada ve televizyonlarda kripto paralara verilen dikkat değerlendirildiğinde, durum artık kripto paralarla ilgili patlama korkusunun sona ermesi gerektiğini gösteriyor. Son günlerde, İngiltere’de kripto para birimleriyle ilgili bir televizyon dizisinin başlatıldığını biliyoruz. Ev sahibi, popüler oyuncu ve finansal guru Dominic Frisby olacak ve katılımcıların gümüş külçe veya Bitcoin Cash şeklinde para kazanma şansı olacak.

İngiltere ve ABD medya ilgisi olarak başı çekiyor

Benzer bir gösteri daha önce okyanusun diğer tarafında, ABD’de de açıklandı. Amerikan ağı CBS, Crypto Crow adıyla, popüler bir kripto blogcusuyla birlikte bir kripto para programı oluşturmaya karar verdi. İzleyicilerin Bitcoin ve çeşitli alcoinlerin nasıl elde edileceğini ya da kripto paralara en iyi şekilde nasıl yatırım yapılacağını öğrenebileceği, Boston FM’deki yeni Cryptomania radyo şovunda da Bitcoin ve Blockchain tartışılacak.

Kripto endüstrisinin gelişimi, çocuklar için yenilikçi bir Blockchain eğitim kursu başlattığını duyuran çocuk programı Susam Sokağı’nın yaratıcılarının bile dikkatini çekti. Tüm bunlar, kamuoyunun bu yenilikçi teknolojiyi, onu gömme girişiminden daha iyi anlamaya yönelik doğal bir girişime benziyor.

İnsanlık bir şirketse, kripto para birimleri şirketin en büyük yeniliğidir

İnsanlığı gelir elde etmek ve yaşam kalitesini arttırmak için büyük bir şirket olarak düşünün. Blockchain ve kripto para birimleri bu kurumun yaşamını önemli ölçüde değiştiren bir tür küresel yenilik olarak görülebilir. Bu tür yeniliklerin ortaya çıkması, genellikle eski yaşama ve çalışmaya alışmış olanlarca kolaylıkla kabul görmez. Bu olgu yıllardır endüstriyel psikologlar tarafından incelenmiştir. Bu gelişme birkaç aşamadan geçer: Şok, yetersizlik, inkar, yansıma, kabul, test ve entegrasyon. Toplumun en ilerici üyeleri, bireysel ya da küçük gruplar halinde bu süreci oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir. Bununla birlikte, büyük sosyal grupların bu yolu geçmesi daha uzun sürer.

“2019’da kripto para rönesansı yaşanacak.”

ICOBox kurucu ortağı Anar Babaev, bu durumu şu şekilde yorumluyor:

2017 sonundaki Bitcoin etrafındaki hype iki aşamaya ayrılabilir: “Şok” aşaması ve “yetersizlik” safhası, tüm katılımcı sürü refleksleri ve acele, dürtüsel inovasyon için hem “karşı” hem de “lehine” eylemler yapar. Sonraki birkaç gün içinde iki katına çıkması beklenen paraları satın almak için evlerini veya apartmanlarını satan insanlar hakkındaki tüm hikayeler bu histerinin bir parçasıydı. 2018 yılının başında kripto paralara olan ilginin azalması “reddetme” aşamasının karakteristiğidir. Şu anda “kabul” aşamasından sonra takip edilmesi gereken “yansıma” aşamasına geçiyoruz.

Anar Babaev’e göre, bu mantığı takiben 2019’un başlamasıyla bir kripto para rönesansı söz konusu olabilir. Şu an için onlarla ilgili şeyler okuyabilir, radyoda duyabilir ve televizyonda gösteriler izleyebilirsiniz. Yeni bir teknolojiyi bilmek, bütünüyle inkâr ve ihmalden daha iyidir. Dahası, açıkça görebildiğimiz gibi, bugün bu bilgiyi elde etmek için sayısız fırsat söz konusu.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin