Bitcoin Cash (BCH) hard forku  zaman çizgisi

Hoşçakal Bitcoin Cash (BCH), hoş geldiniz Bitcoin ABC ve Bitcoin SV!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) hard forku üzerinde iki kripto para yerini aldı:  Bitcoin ABC ve Bitcoin SV. Bitcoin Cash Blockchain’i ikiye bölündü ve iki ayrı kripto para doğdu.

Bitcoin Cash (BCH) hard forku  zaman çizgisi

  • Hard fork SVPool tarafından çıkarılmış olan ve Bitcoin Cash için son blok olan 766 numaralı blok üzerinde aktive edildi.
  • İlk Bitcoin ABC bloğu, Bitcoin.com havuzu tarafından eklendi ve daha sonra Mempool, forkun onaylandığı ilk Bitcoin SV’yi çıkardı.

Forkun hemen öncesinde Roger Ver, Bitcoin ABC’nin kâr oranını artırdığını söyledi. Twitter aracılığıyla Roger Ver, şu duyuruyu yaptı:

Bitcoin.com havuzunun bugün artık tüm BCH ağının daha önce sahip olduğundan daha fazla kâr oranı var.

Bitcoin Cash işlemleri durdurulduktan sonra Bitfinex ve Poloniex, BAB ve BSV’yi kullanıcı hesaplarını yatırdı.

Bitcoin ABC karma hızı, Bitcoin SV’den önemli ölçüde daha yüksek

Poloniex konuya yönelik şu duyuruyu yaptı:

Tüm BCH bakiyelerini BCHABC ve BCHSV’ye dönüştürmeyi bitirdik. BCH pazarı artık devre dışı bırakıldı. BCHABC/BTC, BCHSV/BTC, BCHABC/USDC ve BCHSV/USDC pazarları açık. BCHABC ve BCHSV’nin para yatırma ve çekme işlemleri hala devam ediyor. Ağlar kararlı hale gelene kadar duraklatılacak.

Bitcoin Cash Bitfinex’te de mevcut değil. BAB ve BSV ile iki yeni ticaret çiftleri değiştirildi. Şu anda, Bitcoin ABC karma hızı, Bitcoin SV’den önemli ölçüde daha yüksek. Ancak, büyük bir parçası, Roger Ver’in Bitcoin.com havuzu tarafından birleştirildi.

fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin