Horizen (ZEN) güncelleştirmesi hard fork iddialarını gündeme getirdi.
Horizen (ZEN) güncelleştirmesi hard fork iddialarını gündeme getirdi.

Horizen (ZEN)  yüzde 51 saldırılarını önleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce Zencash olarak bilinen Horizen (ZEN), Twitter’da yazılım güncellemesi yapacağını duyurdu. ZEN 2.0.15’in 27 Eylül’de yayınlanması planlanıyor. Horizen’e göre, yeni güncellemelerle ağ %51 saldırılarına karşı koyabilecek donanımlara sahip olacak

Horizen (ZEN) güncellemesi hard fork iddialarını gündeme getiriyor

Güncelleme, Horizen’in ağı %51’lik saldırılardan korunmak için orijinal Satoshi Consensus algoritmasını geliştirdiğini belirttikten sonra geldi. Horizen’e göre, blok 392512 10 Ekim’de gerçekleşecek. Bu nedenle, Horizen tüm madencilerine, node operatörlerine ve swing cüzdan kullanıcılarına blok oluşmadan önce Zen 2.0.15 için güncelleme yapmalarını söyledi.

Ayrıca, Horizen, güncellemenin mevcut ZEN sürüm 2.0.14’ün yerine geçtiğini ve hiçbir şekilde hard fork olmadığını belirtiyor. Yükseltme içindeki en büyük güncelleme, %51’lik saldırılara karşı bir savunma içeriyor. Geliştirme ekibi, yeniden taramalarda yanlış cüzdan mesajlarını gösteren iletileri günlüğe kaydetmek için bazı düzeltmeler yaptı.

Horizen (ZEN) güncellemesi madenciler ve node operatörleri için zorunlu

Ekip ayrıca ZEND Swing cüzdanının 10 Ekim tarihine kadar bir yükseltme yapılmadığı takdirde çalışmaya son vereceğini belirtiyor. Yani, madenciler ve node operatörleri ZEN 2.0.15’e yükseltme yapana kadar ZEN kazanamayacaklar.

Ayrıca Horizon ekibi, kullanıcılara güncellemeyle ilgili talimatların madencilere ve node operatörlerine kısa sürede sağlanacağını garanti ediyor. CoinMarketCap’e göre, yazı yazıldığı sırada, Horizen (ZEN) piyasa değeri 76,67 milyon dolar değerinde ve yazım sırasında 15,99 dolar seviyesinde işlem görüyor. Zen, son 24 saat içinde %0,99’luk bir artış gösterdi.

Horizen (ZEN) değer tablosu
Horizen (ZEN) değer tablosu

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin