Hong Kong'da yepyeni bir Bitcoin hedge fonu başlatıldı
Hong Kong'da yepyeni bir Bitcoin hedge fonu başlatıldı

Hong Kong’dan dikkat çeken Bitcoin hedge fonu hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong merkezli kripto varlık yöneticisi MaiCapital, profesyonel yatırımcılar için aktif olarak yönetilen yeni bir Bitcoin hedge fonu başlattı.

Çeşitli algoritmalarla Bitcoin kârlılığı üzerine çalışılacak

“Bitcoin+ Yatırım Fonu” adı verilen fon nicel algoritmalar uygulayarak Bitcoin’in çeşitli piyasa koşullarındaki performansını izlemeyi ve potansiyel olarak daha iyi performans göstermeyi amaçlıyor.

Velayet ortağı Asya dijital varlık platformu OSL olan fon; Bitcoin, BTC türevleri ve diğer yapılandırılmış ürünler de dahil olmak üzere bir dizi araca yatırım yapacak.

Hong Kong’da hedge fonu piyasası hız kazanıyor

Fonun MaiCapital’in “miktar tabanlı” ikinci kripto hedge fonu olarak faaliyet göstereceği ifade edildi. Hong Kong’un Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından düzenlenen şirket, Mart 2019’dan beri halihazırda Blockchain Fırsat Fonu’nu sunuyor.

Hong Kong’daki Bitcoin fonu sayısı da artmayı sürdürüyor. Geçen ay, Arrano Capital velayet ortağı olarak BitGo ile bir Bitcoin fonu başlatmıştı. Özellikle, PwC’nin küresel kripto para lideri Henri Arslanian bu ayın başlarında, kripto para fonu endüstrisinin önümüzdeki yıllarda kripto fonuna yatırım yapmanın en kolay yolu olabileceğini belirterek büyümesini beklediğini ifade etti.

theblockcrypto

ETH fiyatı artacak mı? Ethereum için yükselişi işaret eden 10 gösterge


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin