Hong Kong Blockchain uzmanlarına oturum izni verecek
Hong Kong Blockchain uzmanlarına oturum izni verecek

Hong Kong Blockchain dahilerini toplamak için harekete geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong hükümeti, Hong Kong’un gelişimini yüksek katma değerli ve çeşitlendirilmiş bir ekonomi olarak desteklemek için dünyanın dört bir yanından kaliteli insanlara ihtiyaç duyuyor. Bu insanları daha etkili ve odaklanmış bir şekilde çekmek amacıyla Hong Kong Blockchain alanıyla ilgili bir “Yetenek Listesi” yayınladı. Listede 11 meslek arasında, dağıtık defter teknolojisi (DLT), inovasyon ve teknoloji uzmanları baş kategori olarak belirlendi.

Hong Kong Blockchain uzmanlarına oturma izni verecek

Kalite Göçmen Kabul Programı’na (QMAS) kabul edilecek kişilerin, güvenli bir iş teklifi olmadan Hong Kong‘a yerleşmelerine izin vereceğini belirtiyor. Yıllık olarak 1.000 kişilik kontenjanı bulunan QMAS, Hong Kong’un ekonomisi için hayati önem taşıyan, yetenek listesindeki adaylar için sayı sınırı uygulamayacak. İnsan Kaynakları Planlama Komisyonu Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Matthew Cheung Kin-chung konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Hong Kong, dünyanın dört bir yanından gelen dahileri, yeteneklerini, bilgisini ve deneyimini, burada tam olarak yansıtabilmeleri için zemin hazırlıyor. Yetenek listesinin ilan edilmesi, uluslararası yetenekleri çekmede, kümelenme etkileri yaratarak, yerel yeteneklerin gelişimini teşvik edecek. Hong Kong’u ileriye taşıyacak bu proje, dünya ile rekabet avantajlarımızı arttırmak için çok önemli avantaj sağlayacak.

Hong Kong Çin baskılarına direniyor

Dağıtık defter teknolojisinin özellikle listede yer alması, Hong Kong’un teknolojiye özel bir ilgi duyduğunu gösteriyor. Çin Halk Cumhuriyeti’ne bağlı özel yönetim bölgesi olan Hong Kong, Çin hükumetinin baskılarına rağmen, yenilikçi endüstride akıllı zihinleri korumak ve çekmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin