Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor: BTC hedefi 15-20k
Yatırımcılar Bitcoin’e güveniyor: BTC hedefi 15-20k

Bloomberg analistlerine göre Bitcoin yükselmeye devam edecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin gün içerisinde 7.000 dolarlık seviyeyi aştı. Bloomberg analistlerine göre Bitcoin için bir teknik gösterge olan Divergence Analysis Inc. (DVAN) endeksi Bitcoin’in momentumunu koruyacağını ve fiyatın yükseleceğini gösteriyor.

Bloomberg analistlerine göre Bitcoin yükseliş trendini devam ettirecek

Bitcoin, üç hafta aradan sonra yeniden 7.100 doların üzerini gördü. Lider kripto para birimi Bitcoin, Bloomberg’teki kompozit hafta içi fiyatlarına göre, %4,7 oranında yükseldi. Diğer kripto paralarda Bitcoin’in hareketini takip etti ve Ripple, Ethereum ve Litecoin de en az yüzde 3,5 oranında değer kazandı.

Bloomberg analistlerine göre, DVAN endeksi alış baskısının yüksek olduğu ve Bitcoin fiyatının yükseliş trendini devam ettireceğine işaret ediyor.

Bitcoin, Temmuz’dan sonra ilk kez 50 günlük hareketli ortalamayı kırdı

Analistler, Bitcoin’in Temmuz ayı sonrasında ilk kez 50 günlük hareketli ortalamayı kırdığını vurguluyor.  Ayrıca Bloomberg analistlerine göre, lider kripto para birimi Bitcoin 2017 yılındaki yükselişinden sonra düşüş eğilimine girdi ancak yakın bir zamanda tekrar yükselişe geçebilir.  Bitcoin yazım sırasında %1,2 oranında artışla 7.082 dolardan işlem görüyor. Bitcoin şu anda 122 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin