featured
Hong Kong Bitcoin yatırımcıları

Hong Kong Bitcoin yatırımcıları pazara girmek için acele ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong Bitcoin yatırımcıları gibi kripto paraların da dahil olduğu kripto para pazarlarına hızlı bir şekilde giriş yaptı. Bununla birlikte, yerel medya organları, birçok yeni yatırımcının, kripto para ile ilgili riskler için hazırlıksız olabileceğini bildiriyor. Ancak yine de Bitcoin yatırımcıları’nın sayısı artıyor.

Bob Laberge, Hong Kong’da yaşayan elli yaşında bir Kanadalı, son zamanlarda Bitcoin’e ilk kez yatırım yaptı

 

Güney Çin Morning gazetesine konuşan Bay Laberge, o tarihteki kripto para hakkında çok az bilgiye sahip olmakla birlikte, fiyatı yaklaşık olarak 6.600 dolarken 500 dolarlık Bitcoin satın alarak ilk kez 15 Kasım’da yatırım yaptığını belirtti. Ancak iki saat sonra, Bay Laberge, Bitcoin’e daha fazla yatırım yapmaya başladı ve çok risk aldı.

“Bitcoin’e yatırım yapmaya başlayınca takip etmek beni çok yordu. Çoğu borsa için onlarla iletişime geçmek çok zor. Onlara ulaşabilmenin tek yolu, numaralarını aramak yerine, borsanın destek departmanına mail atmanız gerekiyor. Ve eğer destek mailine hemen cevap vermezlerse tedirgin olmaya başlıyorsunuz ve eğer o borsada çok miktarda yatırımınız olduğunda çok stresli oluyorsunuz”dedi.

Laberge, yatırımının %70 oranında artmasına rağmen Bitcoin’e daha fazla yatırım yapmayacağını belirtti. 

 “Karım kâr yaptığımı gördü ve daha fazla yatırım yapmamız gerektiğini söyledi” ancak,

“Hayır, daha fazla risk almayalım”dedim.

 

Hong Kong Bitcoin Derneği Başkanı Leo Weese, kripto pazarlarına giren yeni yatırımcıların üzerine bildiri yayınladı.

“Kesinlikle büyük miktarda yeni kullanıcı var; fiyat artışları insanları olabildiğince çabuk almak için teşvik ediyor “dedi. “Sorun şu ki insanlar iyi kararlar almıyor ve yatırım yaptıkları ve risklerin ne olduğu hakkında tam olarak düşünmüyorlar ve bilgileri olmadan hareket ediyorlar”

 

Bitcoin.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin