Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?
Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?

Holochain (HOT) ilgi görmeye devam ediyor… İşte bu seferki yükselişin nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En son eşler arası (peer-to-peer) uygulama ağına sahip olan Holochain (HOT), Bitcoin tarafından yönetilen ve bir miktar Ethereum baskınlığı olan kripto pazarında oldukça cazip hale geldi. Holo coin büyük adımlar atıyor. Ve artan işlem hacimleri ile piyasa sıralamasında şuan 43. Sırada bulunsa da 41.sıraya kadar yükseldiği de oldu.

Holochain, birçok kripto yatırımcısını şaşırtmaya devam ediyor. Piyasa liderleri kırmızı bölgede sıkışıp kalmışken, Holo, son 24 saat boyunca pozitif alanda kalmayı başardı. HOT coin, yazımız yayına hazırlanırken ilk 100’de çift haneli kazanım sağlayan tek kripto para unvanına sahip. Ve bu durum ayrıca  Blockchain merkezli oyuncular tarafından yönetilen bir pazardaki esnekliğini gösteriyor.

Holochain (HOT), dolar karşısında şu an yüzde  20 oranında yükseldikten sonra yüzde 16,65, dolar karşısında 15,73 ve Ether karşısında ise yüzde 17,95 oranında değer kazanmış durumda.  Bu büyümenin, sektördeki diğer oyuncular için net bir uyarı niteliğinde olduğunu söyleyebiliriz.

Holochain ekosistemi şimdi daha iyi bir değer önerisi ile geliyor ve blok zincirsiz doğası ve eşsiz ölçeklenebilirliği göz önüne alındığında rakiplerinin pazar payına göz dikmiş gibi duruyor. Mevcut volatilit kripto piyasası ile HOT fiyat dalgalanması tutulabilir ve uzun vadeli yatırımcı için bu, alım fırsatı olarak görülebilir.

Holochain’e (HOT) olan bu ilgi nereden geliyor?

Holochain etrafındaki bu ilgi, Mozilla ve Firefox tarayıcı yöneticisi ile kurulması muhtemel beklenen bağlantılardan dolayı arttı ve Holo manşetlerde yerini buldu.

Geliştirci ekip ise şu açıklamaları yaptı:

Holochain, Blockchain teknolojisine dayanmıyor. Aynı zamanda Ethereum gibi tek bir platformdan daha hızlı ve daha ölçeklenebilir bir çözüm sunuyor.

Holochain teknolojisi, bugün piyasadaki en ileri teknoloji olarak konuşuluyor ve tarayıcı uzmanı ile yapılan bir anlaşma, HOT coin için büyük bir destek olacak. Netflix’in kurucu ortağı olan Mozilla CFO’su ise yayınladığı YouTube videosu ile böyle bir ortaklığı destekleme sinyalleri verdi.

Binance’de listelenmeye başlandığı üç aylık süre zarfında, Holochain (HOT) coini iyi bir talep gördü ve topluluk daha önce BTC ve ETH tarafından domine edilen pazarlarda kendine yer bulabildi. Binance ticaret çiftlerine göre coin, sıralamasını yükseltmeye devam ediyor  ve popülaritesi de aynı oranda artıyor.

Mozilla CFO’su Jim Cook, mevcut Blockchain endüstrisinin merkezsiz yapısını yeterli görmüyor ve Holochain’in diğer platformlardan daha fazla merkezsiz olmaya hazırlandığını söylüyor. Cook ayrıca Facebook ve Google gibi internet tabanlı bir platformların merkezileşmiş yapıda kaldıklarını ve eşler arası teknolojiyi ise benimsemediklerini dile getiriyor.

Beklenen Holochain (HOT) ortaklığının ne gibi yararları olacak?

Holochain’deki basit bir gelişme, Holochain fiyatının yükselmesi için yeterli olacak gibi gözüküyor.  Ve tokenin adının zaten bir global marka olan bahsi geçen ortak ile anılması büyük bir tanınırlık da sağlayacak. Mozilla coin için itici bir güç olabilir ve daha fazla yatırımcı çekilmesine yardımcı olabilir.

Bu gelişme ayrıca basit bir piyasa düzeltmesinin olduğu zamanda ortaya çıktı. HOT ekibi tarafından 4 Eylül’de düzenlenen “her şeyi sorun” etkinliğinin ardından ise proje konusunda çok fazla netlik elde edildi. Ve bu sayede coinin benimsenmesinde artış görüldü. Piyasa ortaklıkları için uygun hale geldiğinde Mozilla‘ya olan ilginin de artacağı kaçınılmaz gibi görünüyor.

cryptoglobalist

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin