bitgo platformu
BitGo platformu 2 yeni coin eklemesi daha yaptı: XLM ve DASH

BitGo platformu 2 yeni coin eklemesi daha yaptı: XLM ve DASH

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Palo Alto merkezli kripto para borsası BitGo dün yaptığı açıklamada, yatırımcıların kripto para varlıklarını saklamalarına yardımcı olmak için XLM ve DASH‘ın BitGo platformu bünyesindeki kripto paralar listesine ekleneceğini açıkladı.

Bu iki dijital paranın BitGo borsasına eklenmesi, kendi sektörlerinde doğru yolda olduklarını gösterdiği gibi bu borsanın platformuna oldukça dikkatli şekilde inceleme yaptıktan sonra coin eklemesi gerçeğine dayanarak kripto paralar özelinde olumlu bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.

Kripto para borsası, XLM ve DASH için tüm operasyonel işlemleri 5 Ekim tarihinde tamamladıktan sonra XLM ve DASH sahiplerinin bu 2 kripto varlığını, takas yoluyla sağlanan dijital cüzdanlarda tutabileceklerini duyurdu.

BitGo kurucusu ve CEO’su Mike Belshe, platformun coin çiftlerini özellikle de ödemelerle ilgili bazı avantajlar sunularak  ekleneceğini söyledi. Belshe, Digital Cash veya Dash özelliklerinin anlık ödemeleri mümkün kılan hız iyileştirmeleri olduğunu da sözlerine ekledi. Ayrıca Stellar Lumens’in, küresel ödemeler konusunda bireylere daha fazla odaklandığını belirtti.

BitGO platformu 85 adet kripto varlık için saklama hizmeti veriyor

Hâlihazırda BitGo, platformlarında 85 adet kripto varlığı bulundururken; Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Zcash ve Bitcoin Cash gibi önemli kripto paraları da listelediğini görüyoruz.

Bu gelişmenin yanında BitGo geçtiğimiz günlerde dijital varlıklar için bir saklama hizmeti olan BitGo Trust hizmetini de başlattığını duyurmuştu.

Stellar ve Dash’in saklama hizmeti faaliyetleri veren BitGo platformuna eklenmesi şüphesiz uzun vadede bu kripto varlıklarını benimsenmesini daha da artıracaktır. Bu tür önemli platformlarda listelenmek kripto varlıklar için oldukça önemli bir gelişme olarak kabul edilir.

Bu durum özellikle kripto para sıralamasında şu an 13. durumda olan DASH’ın sermaye miktarı olarak çok yaklaştığı ve  hemen önünde bulunan Tron ve IOTA’yı geçip 11. sıraya yerleşmesine neden olabilir.

coindaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin