Holo (HOT) fiyat eğilimine devam ediyor
Holo (HOT) fiyat eğilimine devam ediyor

Holo (HOT) fiyatı nereye gidiyor? Kâr satışları yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri ve dijital varlıklar söz konusu olduğunda durma gibi bir şey yoktur. Aslında, görünen o ki, bazı ilginç spekülatif çizelgelere yol açacak olan belirli altcoinler arasında işler ısınıyor. Holo (HOT) fiyatını izleyen kullanıcılar için, işler şu anda oldukça etkileyici görünüyor, tüm bölümlerdeki Solid kazanımları bu altcoin’e ilgi duyduğunu gösteriyor.

Holo (HOT) fiyat eğilimine devam ediyor

Geçtiğimiz birkaç gün, birkaç saatten fazla bir süre boyunca sağlam bir kazanım olduğunu belirten çok fazla kripto para birimi, token veya varlık olmadı. Dikkate değer istisnalardan biri, düzenli aralıklarla değer artış eğilimi gösteren bir altcoin olan Holo’dur. Bununla birlikte, meslektaşlarının aksine, bu altcoin yalnızca son kazanımlarını sürdürmekle kalmadı, aynı zamanda süreçte de yükselmeye devam etti. Mevcut koşullar altında, kendi içinde bu oldukça dikkat çekicidir.

Holo (HOT) haftalık fiyat grafiği
Holo (HOT) haftalık fiyat grafiği

Geçtiğimiz 24 saat boyunca, piyasa genelinde dikkate değer bir Holo fiyat artışı yaşandı. Altcoin sadece ABD Doları cinsinden %15 artış elde etmekle kalmadı, BTC ve ETH değerleri de benzer şekilde arttı. Bu nedenle, şu anda bir HOT 0.000726 dolar olarak fiyatlandırılıyor, bu da ufukta başka bir sıçrama olabileceği anlamına geliyor. Aynı zamanda, çok günlük bir değer artışı da bunu kolayca destekleyecek bir şey değil.

Holo, Verge ve TRON yolunda

Sosyal medyada, şu anki Holo fiyat hareketinin çok açık nedenlerden dolayı heyecanlı bir sürü insan var. Cryptunez, markalama, titizlik bilinci, düşük değer ve yüksek beklentiler açısından Holo’nun “sıradaki” Verge ve TRON olup olmayacağını merak ediyor. Bu bir olasılıktır, ancak para birimleri FUD ve söylentiler yerine yalnızca teknik gelişmelerden ya da gerçek dünyaya kabulden değer kazanmalıdır.

https://twitter.com/cryptunez/status/1082753830071267333

Rahul Bijlaney, Holo’ya biraz farklı bir açıdan bakıyor. Topluluk bakış açısıyla konulara bakmaktan farklı olarak, bu kullanıcı para kazanmakla ilgileniyor. Bu tür dürüstlük, daha küçük başlıklı altcoinler söz konusu olduğunda biraz olağan dışıdır. Önerilen fiyat hedefleri de oldukça çekici gözüküyor, ancak bunlardan birine çarpmak her şeyden önce adil bir çalışma gerektiriyor.

https://twitter.com/RahulBijlaney/status/1075308120828772353

Son durum ne gösteriyor

Son fakat en az değil, mevcut Holo fiyat hareketini oldukça uygun bir şekilde özetleyen Crypto Jay’in tweet’i var. Bu kullanıcı, Holo’nun şu anda herhangi bir fiili gelişmelere veya kullanım durumlarına bağlı olmayabilecek bir pompa döngüsünden geçtiğini doğrulamaktadır. Bu, süreçte kazanılacak para olmadığı anlamına gelmez, ancak mevcut olayları doğru perspektiflerine koymak her zaman önemlidir.

https://twitter.com/Cryptojay14/status/1082949379730927616

Mevcut piyasa koşullarına göre, Holo fiyat artışının ne zaman çöküp çökmeyeceğini merak etmek gerekir. Adil bir miktar işlem hacmi ve sahipler arasında bol miktarda “hopium” bulunmasına rağmen, bir düzeltmenin er ya da geç başlayacağı açıktır. Özellikle altcoinler ve varlıkların söz konusu olduğu yerlerde hiçbir pazar süresiz olarak değer kazanmayacaktır.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin