Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?
Holochain (HOT) fiyatı için sırada ne var?

Holo boğa koşusu piyasaya umut veriyor: “Holo (HOT) ilk 10’a girecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha geleneksel pazarların ötesine bakıldığında kripto para birimi dünyası her zaman biraz daha heyecanlı gözüküyor. En önemli varlıklar, kripto paralar ve tokenler düşüş baskısı ile karşı karşıya kalsa da, aynısı Holo fiyatı için geçerli değildir. Bu altcoin son zamanlarda oldukça koşuşturuldu ve bu durum zorunluluktan uzak görünüyor. Bugünün yeni kazanımları, bu pazarın ilgilendiği yerde hala çok fazla hayat kaldığını gösteriyor.

Holo etkilemeye devam ediyor

Çoğu insan Holo boğasının kısa sürede bitmesini beklese de, bu şekilde işe yaramayabilir. Bu altcoin birkaç gündür kripto para alım satım görüşmelerine hükmetti. Bu sabah, piyasa çok uzun sürmemiş olsa da, uzun zamandır beklenen düzeltmesini karşılayacak gibi görünüyordu. Bunun yerine, yukarı doğru basınç bir kez daha tam etkili oluyor.

Holo (HOT) haftalık fiyat grafiği
Holo (HOT) haftalık fiyat grafiği

Son 24 saatte, Holo fiyatı %13,1 arttı. Bu öncelikle, Binance yatırımcıları tarafından beslenen, bir saatlik bir mumdan kaynaklanmaktadır. Ayrıca Bitcoin’e göre %17,8 artış ve HOT/ETH’de %20.4 artış var. Tüm bu gelişmeler, değeri 0.001382’ye geri itiyor, bu da yakında tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüksek olabileceğini doğruladı. Yine de koşuyu o zamana kadar sürdürmek kolay olmayacak.

Junto Vakfı anlaşması

Sosyal medyada, Junto Vakfı’nın Kickstarter’ı ile ilgili bir coşku var. Görünüşe göre bu proje teknolojisini kullanmak için Holochain ekibi ile işbirliği yapıyor. Önümüzdeki günlerde göz önünde bulundurmak kendi başına oldukça ilginç olacak. Bu Kickstarter’ın başarısına bağlı olarak, Holo’ya da daha fazla ilgi gösterilebilir.

https://twitter.com/HoloIslandNews/status/1089494678309871616

Mevcut HOT fiyat trendine bakıldığında, işlerin bu öğleden sonra nasıl gelişeceğini merak etmek gerekiyor. Thorin, HOT/ETH oranını yakından takip ediyor, çünkü o cephede kısa bir düzeltme gerçekleşecek gibi görünüyor. Buna rağmen, bu yükseliş eğilimi, genel işlem hacmi oldukça etkileyici olduğundan, bir süre gelecek için yerinde kalabilir. En iyiyi kovalamak asla akıllıca bir strateji değildir.

Holo ilk 10’a oldukça yakın

Görünen o ki, şu anki fiyat momentumu bazı insanları aşırı heyecanlandırıyor. Rodge Amsterdam, Holo’nun kripto pazarının ilk 10’a oldukça yakın bir zamanda gireceği konusunda ikna oldu. Bu durum, mevcut fiyatına göre, en az beş kat değer artışı gerektirecektir. Hiçbir şekilde imkansız değildir, ancak bunun mutlaka yakın zamanda gerçekleşmeyebileceğini de kabul etmek gerekir.

Ezici düşme eğilimi piyasa koşullarına bağlı olarak, Bitcoin sahiplerinin varlıklarını kâr arayışlarını çeşitlendirdiğini görmek şaşırtıcı değildir. Holo, bu konuda “ayın en iyisi” pazarını oluşturuyor, en azından teknolojisi piyasaya çıkana kadar.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin