Hollywood yıldızı Kurt Russell Crypto filminde oynayacak
Hollywood yıldızı Kurt Russell Crypto filminde oynayacak

Hollywood yıldızı Kurt Russell yakında çekilecek bir kripto para filminde rol alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hollywood yıldızı Kurt Russell yakında çekilecek bir kripto para filminde rol alacak birkaç ünlü oyuncudan biri.

Hollywood yıldızı Kurt Russell Crypto filminde oynayacak

Crypto adı verilen filmde Russell’ın yanı sıra Alexis Bledel, Jeremie Harris ile Luke Hemsworth da yer alıyor. Filmin memleketi New York’a yolsuzluk ve dolandırıcılık olayını soruşturmak için geri dönen, kara para aklamayla mücadele eden bir genç üzerine odaklandığı belirtiliyor. Bu genci Beau Knapp canlandırıyor. Russell ise Knapp karakterinin babasını oynuyor. Crypto’nun yapımcılarından biri olan Jordan Yale Levine, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Kripto paralar dünyanın her yerindeki insanların dikkatini ve hayal gücünü yakaladı ama filmde hiç bu kadar nüanslı ve heyecanlı bir biçimde keşfedilmedi.

Kripto paralara ilişkin en popüler film Bitcoin Heist

Filmin senaryosunu ise Carlyle Eubank ile David Frigerio kaleme aldı. Bağımsız film, şu anda henüz açıklanmamış vizyon tarihi ile New York’ta çekiliyor. Crypto, kripto para dünyasını ele alan en yüksek profilli filmlerden biri olabilir. Geçtiğimiz yıl The Big Lebowski ile No Country For Old Men gibi filmlerin yapımcıları olan Coen kardeşlerin para birimi olarak Bitcoin‘i kullanan Silk Road’ı konu alan bir film üzerine çalıştıkları belirtildi. Yine de Crypto’nun bir kripto para temasına dayanan ilk filmden uzak olduğu söyleniyor. Bu alandaki en sıra dışı ve popüler olan filmin ise bir Vietnam filmi olan Bitcoin Heist olduğu belirtiliyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin