featured

Binance’in geleceği nasıl şekillenecek? Dev borsanın CEO’su konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kuruluşundan bu yana bir yıldan kısa bir sürede, Binance borsası dünyadaki en büyük kripto para borsası oldu. Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), yakın tarihte bir röportaj verdi. CZ, verdiği bu röportajda Binance ve kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve Binance’in geleceği adına yorumlar yaptı.

Binance kısa bir sürede lider kripto para borsası oldu

Röportajda CZ, Binance’in Malta’da resmi olarak bir banka hesabı açtığını ve fiat döviz mevduatlarının nihai olarak desteklenmesini ve borsada para çekilmesini sağladığını açıkladı. Changpeng Zhao kripto para dünyasına nasıl girdiğini şu sözlerle açıkladı:

Finans ve bilişim sektöründe her zaman çalıştım ve BTC Çin’in yatırımcılarından biri olarak uzun süredir bir girişimciyim. BTC Çin en eski sitelerden biri. Yatırımcılardan biri benim iyi arkadaşım ve beni Bitcoin ve Ripple ile tanıştırdı.

41 yaşındaki CEO, borsanın popülerliğindeki kasırga yükselişinden bahsetti ve şunları söyledi:

Dürüst olmak gerekirse Binance’in bu kadar hızlı bir şekilde gelişmesini beklemiyordum. Bu seviyeye ulaşmamızın 2 ya da 3 yıl süreceğini düşündüm. Bunu yapmak için pek çok farklı planımız vardı ama bu çok çabuk oldu ki gerçekten şaşırdım. Sistemimizin, rakiplerimizin sistemlerinden tam anlamıyla daha hızlı olduğunu düşünüyorum.

“Biz her zaman bir numara olmamak için çok uğraşıyoruz.”

CZ, Binance’in bu büyümesinin hızlı bir sistem kurabildikleri ve yüksek bir hacmi devam ettirebildikleri için gerçekleştiğini belirtiyor ve sözlerine şunları ekliyor.

Biz her zaman bir numara olmamak için çok uğraşıyoruz. Çünkü birinci olmak, bazen düzenleyicilerle farklı problemler yaratıyor. Düzenleyiciler bir numarayla konuşmayı sever. Her zaman bir numara olmamak için çok uğraşıyoruz. Ancak diğer borsalar hacimlerini bir numara olacak şekilde artırmak için çok uğraşıyor.

CZ Binance’in Malta’ya taşınmasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Malta’ya taşındık ve orada çok önemli bir banka hesabımız var. Orada işler gayet iyi gidiyor. Ayrıca bazı ortaklıklar için geleneksel hisse senedi borsası olan Malta borsası ile de görüşmeler yapıyoruz. Detayı veremiyorum ama işler burada çok iyi gidiyor.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’ya göre, Binance’in geleceği nasıl şekillenecek?

CZ ayrıca, Malta’nın kripto para birimleri ve Blockchain projeleri için bir merkez olduğuna inanıyor. CZ Binance’in geleceğiyle ilgili şunları söyledi:

Şu anda merkezi olmayan bir borsa, Binance Chain üzerinde çalışıyoruz. Bu bizim için önemli bir öncelik. Bu büyük bir proje ve çalışmalar devam ediyor. Malta’da, Uganda’da ve Asya’da fiat para takasını sağlamayı istiyoruz. Fiat para ile kripto para satın almayı ne zaman sağlarız bilmiyorum ama umarım bu yıl olabilir. Bunun dışında, tüm hizmetlerimizi tamamlıyoruz. Borsada yardım masamızı iyileştiriyor, sistemimizi geliştiriyor ve daha fazla kripto parayı platformumuza ekliyoruz. Bir süre için kripto paraların listelenmesini bilinçli olarak yavaşlattık. Ama şimdi bunu tekrar hızlandırmayı düşünüyoruz.

Changpeng Zhao’nun kripto paralara yönelik öngörüsü

CZ kripto para fiyatlarına yönelik öngörüsünü ise şu sözlerle açıkladı:

Genelde tahminler yapmam. Çünkü yaptığım herhangi bir tahmin yanlış olacak. Ama tarihsel olarak baktığımız zaman, zamanın yüzde 99’unu tarihi zirvenin biraz altında geçirdik. Bitcoin’de şimdiye kadarki en yüksek seviye 20 bin dolardı. Ama bundan 2 ya da 3 yıl öncesinde en yüksek seviye 1.000 dolardı. Zirveye ulaşmak ve düşmek tamamen normal bir piyasa davranışı. Piyasa her zaman aşırı tepki gösterir ama zirvelere daha çok dikkat etmek gerekir. Şu an stabil olan fiyata bir bakın. Bir yıl önceki Bitcoin fiyatından hala çok yüksek değil mi?

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin