HitBTC'nin Binance Coin (BNB) parasını listelemesi şaşkınlık yarattı
HitBTC'nin Binance Coin (BNB) parasını listelemesi şaşkınlık yarattı

Şaşırtıcı Gelişme: HitBTC Borsası, Binance Coin (BNB) tokenini listeliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yüksek komisyon ücretleri hakkında bir çok şikayet alan kripto para borsası HitBTC, kendi borsasına Binance Coin (BNB) tokenini eklendiğini duyurdu.

HitBTC’nin Binance Coin (BNB) parasını listelemesi şaşkınlık yarattı

HitBTC, en büyük rakiplerinden birinin kripto parası olan, BNB Coin’i eklemeye karar verdi. Binance Coin, dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Binance borsasının resmi kripto parası. Başka bir borsanın Binance’in kripto parasını eklemesi, çoğu yatırımcı için büyük bir sürpriz oldu. Bu da akıllara halihazırda kendi parası olmayan HitBTC’nin komisyon parası olarak,  BNB’yi kullanabileceğini getiriyor.

BNB şu anda 15 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip ve CoinMarketCap’ta 16. sırada yer alıyor. Ticaret için en iyi tokenin eklenmesi, kripto alışverişini daha cazip hale getirmek için bir girişim olabilir. HitBTC, genellikle büyük para çekme ücretlerinde aldığı komisyonlar yüzünden ve transferlerin aylar boyunca cüzdan adreslerine teslim edememesi sebebiyle çok eleştirildi. Kripto para borsası, bu sorunlar nedeniyle popülaritesinde büyük düşüşler yaşadı..

CoinMarketCap Binance Coin değeri
CoinMarketCap Binance Coin değeri

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin