Hindistan'daki kripto yasakları borsaları zorluyor.
Hindistan'daki kripto yasakları borsaları zorluyor.

Hindistan’daki kripto yasakları borsaları canından bezdirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta, Hindistan Yüksek Mahkemesi, kripto borsalarının banka hesaplarına erişim yetkisine birtakım kısıtlamalar getirdi. Bu kararın ardından, borsalar mümkün olduğunca ticarete devam etmek için proaktif adımlar atıyorlar. Hindistan’daki kripto yasakları, borsaları hayli zorluyor.

Zebpay rupi ile yatırım ve çekim işlemlerini durdurdu

Ülkenin en büyük borsalarından biri olan Zebpay, yasağa uygun olarak Hindistan rupisi yatırım ve para çekme hizmetlerini duraklatacağını açıkladı. Bununla birlikte, kripto ticaretine olan ilgi devam etmekle birlikte son 24 saat içinde yaklaşık 5 milyon dolarlık büyük bir ticaret hacmine ulaştı.

Bir tweet’te, Zebpay Genel Müdürü Ajeet Khurana çok üzgün olduğunu söyledi ve ekledi:

İşleri devam ettirmek  için aralıksız çalışmalara devam edeceğiz. Eminim ki kripto para Hindistan için iyi bir fikir olacak. Eğer aklımızı bir millet olarak yaratmazsak, tarihin yanlış tarafında yakalanır ve kripto otobüsünü kaçırırız. Bu bir trajedi olur.

Hindistan’daki kripto yasakları sonrasında küçük borsalar hala ayakta

Bu arada, diğer küçük borsalar  hala çalışmaya devam ediyorr. BitBNS, Hindistan rupisi mevduatlarını ve para çekme işlemlerini sunmaya devam edeceğini iddia etti.

KoinOK dabu hizmetleri sunmaya devam edeceğini söyledi. CoinEx gibi diğer borsalar, RBI yasağını engellemenin bir yolu olarak karşı işlemler üzerinde teklif sunacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

RBI yasağı sonrası Hindistan Kripto borsaları yasağı delmenin yolunu buldu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin