XRP ve ripple
Büyük kripto para performansları arasında XRP, Bitcoin’den sonra geliyor, ancak hala eleştiriliyor

Hindistan Federal Banka’sı, Ripple’la (XRP) ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak için Hindistan Federal Banka’sı Ripple (XRP) ile ortaklık kurdu. Banka, CEO’suna göre, Hindistan havale endüstrisinin önemli bir parçası.

Federal Banka, Ripple ağı üzerinden sınır ötesi ödemeleri gerçekleştirecek

Yeni yapılan bir duyuruya göre, yeni ortaklığın Federal Banka’nın Ripple ağı üzerinden sınır ötesi ödemelerden yararlanmasına izin vereceği belirtildi.

Ayrıca Ripple platformunun banka için “daha korunaklı ve güvenli” sınır ötesi işlemleri sunuyor. Bu ortaklık bankanın CEO’su Shyam Srinivasan ve Ripple Kıdemli Başkan Yardımcısı John Mitchell tarafından da onaylandı.

CEO Srinivasan, bankanın Hindistan’ın havale endüstrisi için çok önemli olduğunu söyledi. Bu büyük rolü göz önünde bulundurarak, en son teknolojiye geçmek istemeleri doğaldır, bu da bankayı Ripple’a yönlendirdi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin