Son Bitcoin (BTC): Boğalar için ya gösteri zamanı ya da ....(BTC) patlamasında sonra Bitcoin boğaları ve ayıları Bitcoin’in bir sonraki hamlesini yorumluyor...
Bitcoin (BTC): Boğalar için ya gösteri zamanı ya da ....

Bitcoin (BTC): Boğalar için ya gösteri zamanı ya da ….

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin poster çocuğu olan Bitcoin, boğalar için durum gösteren veya yok olan bir kırılma noktasında oturuyor ve geçilmezse, fiyatların yakında 4.000 doların altına inmesiyle ve 3.800 dolara düşmesiyle sonuçlanabilir.

Bitcoin’in (BTC) hacim ve volatiliteye ihtiyacı var

BTC/USD 720 dakikalık grafik
BTC/USD 720 dakikalık grafik

BTC / USD 4.092 dolarda güne yüzde üç kuruş düşüşle başlıyor ve gün içinde yaklaşık yüzde 3 aralığında işlem görüyor. Boğaların üzerinde görünür olan bu ana direncin üstesinden gelmek için önemli bir şartlardan biri olan canlanma hacmi ve volatilite belirtileri gerekiyor. Aynı zamanda yükselen kamaların üst kısmı olan 720 dakikalık grafik, potansiyel olarak düşüş eğilimi gösteren bir kurulum olarak karşımıza çıkıyor.

BTC/USD 240 dakikalık grafik
BTC/USD 240 dakikalık grafik

240 dakikalık grafikte, fiyatlar gerçekten buradan geri çekilirse önemli bir destek sağlayabilecek bir yukarı paralel kanal oluşturulmuştur. Bir sonraki seviye kanalın alt kısmı olarak 3.920 dolar gözüküyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin