Ripple
Ripple

Bankacılık sektöründe en büyük ikinci ülkenin tüm bankaları Ripple kullanmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’daki yazılım entegrasyon mühendisi Sachin Maheshwari’ye göre, Hindistan’daki tüm bankalar şimdi Ripple’ın en son sürüm olan merkezsiz finansal aracı xCurrent 4.0 uygulamaya başladı.

Tüm Hint bankaları Ripple kullanmaya hazır

2019 Hindistan merkezsiz uygulamalar sunumu sırasında, Ripple, yazılım entegrasyon mühendisi, Sachin Maheshvari, tüm Hint bankalarının artık Ripple’ın en son sürüm olan merkezsiz finansal aracı xCurrent 4.0’ın kullanmaya başlamaya hazır olduğunu söyledi.

Hindistan’ın dünyadaki bankacılık hizmetleri alanında en büyük ikinci ülke olduğu ve 1.33 milyar nüfusuyla gelişmekte olan bir ülke olduğu göz önüne alındığında, Ripple XRP’nin kitlesel olarak benimseme yolunda olabileceğini rahatlıkla söylenebilir.

Daha sonra, Ripple yazılım entegrasyon mühendisi Ripple’in çalışanlarının modern bankacılık altyapısı problemini çözmek için nasıl çaba harcadığını ve üç güçlü aracın kullanışlılığını açıkladı (xCurrent, xRapid, xVia).

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin