Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”
Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”

Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin’ler büyük ralli için hazırlanıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital Para Birimi Grubu Başkanı Barry Silbert, büyük hacimli altcoin’lerin yakında Bitcoin ile oynamaya başlayacağına inanıyor. Uzman, altcoin’lerin son bir ayda önemli ölçüde değer kazandığını, ancak, hala geride kaldıklarını belirtti.

“Altcoin yükselecek hissediyorum.”

Twitter hesabından başkan şu açıklamayı yaptı:

Kaliteli paraların BTC’yi yakalamak için harekete geçme zamanlarının geldiğini düşünüyorum ve bunu hissediyorum.

Bu arada, Bitcoin baskınlığı, son zamanlarda giderek artmaktadır. İlk dijital para, iki yıldan fazla bir süredir ulaşmadığı en yüksek seviyeye ulaşarak pazarın %65’ine sahip oldu. En son Bitcoin hakimiyeti, Nisan 2017’de %65’i aşmıştı.

Altcoin piyasası er ya da geç Bitcoin’i yakalayacak

Bitcoin’in pazar payının bir kaç aydan daha az bir sürede %15 arttığını da belirtmek gerekir. Mart ayının sonunda %50 iken yazım sırasında %65’ten fazla bir seviyeye ulaştı. Bununla birlikte, tarihin tekrar ettiğine inanıyorsanız, altcoin piyasası er ya da geç önde gelen kripto para birimini yakalayacak.

2017’nin sonunda, 2018’in başlangıcında, Bitcoin boğalarının sakinleşmesinden sonra başlayan gecikmeli altcoin rallisine tanık olduk. Bu özellikle büyük piyasa sermayeli kripto paralar için geçerlidir, ancak küçük hacimli kripto paralar da iyi bir ralli yaşayabilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin