Stellar Lumens, xlm, koniex, kripto para, kripto para haberleri
Stellar Lumens Koniex

Hindistan kripto para borsası Koniex, Stellar Lumens (XLM)’i listelemeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens [XLM], piyasadaki en büyük 10 kripto paradan birisidir. Stellar, Blockchain teknolojisi ile finansal çözümler sunmaya çalışan kar amacı gütmeyen bir girişim olarak, büyük bir pazar kitlesine sahip ve aynı zamanda daha hızlı ve daha pahalı olan üstün teknolojiye sahip olduğunu söylüyor.

Hindistan merkezli kripto para platformu olan Koniex, yakın zamanda XLM’nin platformlarına eklendiğini duyurdu. Koniex kripto para borsası şuanda Hindistan’da işlem yapan en gelişmiş kripto para borsasıdır. Koniex dün attığı tweet ile olayı duyurdu.

Stellar Lumens bir çok otorite tarafından Ripple Killer olarak adlandırılıyor

Stellar 100 milyarın üzerinde coin ile 2014 yılında piyasaya sürüldü. Daha sonra ismini Stellar Lumens olarak değiştirdi. Stellar Lumens başlangıçta Ripple ekosisteminin bir kolu idi. Ancak kısa süre sonra ordan ayrılarak kendi yolunu çizmeye başladılar. Ripple’a göre işi daha iyi, daha ucuz, daha hızlı yaptığı için çoğu kişi tarafından Ripple Killer olarak tabir ediliyor.

Yıla 1 dolar ile başlangıç yapan XLM, diğer tüm paralar gibi büyük düşüşler yaşadı. Fakat diğer paraların aksine pazar değerini yükselterek küresel kripto para piyasasında 8. sıraya yükseldi. Stellar, IBM, KickEx, Keybase gibi büyük firmalarla partnerlik yaparak marka değerini yükseltti.

Ambcrypto

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin