Kripto borsaları
ABD kripto borsaları kripto varlıkları menkul kıymet olarak tanımlamak istiyor

Hibrit kripto para ticaret platformu BBOD tarafından açıldı: Peki bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain Board of Derivatives (BBOD), benzeri görülmemiş bir hibrit kripto para ticaret platformu başlattığını duyurdu. Projenin merkezi bir platform kadar hızlı ve merkezsiz bir platform kadar güvenli olması hedefi, kamuoyu tarafından ilgiyle karşılandı.

Hibrit kripto platformu saat gibi işliyor

GMEX Fusion Technologies ile ortaklık kuran Blockchain Board of Derivatives (BBOD), yatırımcıların platformda işlem yapmaları için kendi cüzdanlarını oluşturmasını sağlayan Akıllı Kontrol Cüzdan Sistemi’ni kullanıyor.

Sistem aynı zamanda yatırımcıların, kendi adlarına merkezileştirilmiş bir ticaret platformu ile fonlarını kontrol altında tutar.

Saniyede 1,25 milyon işlem mümkün olabilir!

İşlem hızlarında zirveyi hedefleyen BBOD, akıllı cüzdanı GMEX Fusion Technology Suite’in saniyede 1.250.000 siparişi işleme kapasitesine sahip merkezi motoru sayesinde mümkün kılıyor.

Böylelikle kripto ticareti yapan kullanıcılar, merkezi bir platformun hızına ve merkezi olmayan bir platformun güvenliğine sahip olabilecek.

“2011 yılında kimse bana inanmadı.”

BBOD’nin CEO’su Chris Urbanovicz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu ticaret platformunu geliştirmek adına benimle çalışan herkes için mutluluk ve minnetle doluyum. 2011 yılında hiç kimse benim görüşüme inanmadı. Ama şimdi, tüm dünyada BBOD’de ticaret yapıyor.

BBOD’nin platformu ETH, BTC ve XRP gibi çeşitli kripto para işlemlerinin ETH ve BBD’de (BBOD tokeni) işlem görmesine izin veriyor. Ayrıca, platform BBD kullanarak işlem yapan tüccarlar için de %20’lik bir ücret tasarrufu sağlıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

FIFA hackerı 750 bin dolarlık kefaleti kripto parayla ödeyecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin