Herkesin sırt çevirdiği Ripple'a SBI Holdings'ten destek hamlesi! Hissedarlara XRP dağıtacaklar
Herkesin sırt çevirdiği Ripple'a SBI Holdings'ten destek hamlesi! Hissedarlara XRP dağıtacaklar

Herkesin sırt çevirdiği Ripple’a SBI Holdings’ten destek hamlesi! Hissedarlara XRP dağıtacaklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaygın olarak SBI Holdings olarak bilinen Japon Stratejik İş İnovasyon Grubu, hissedarlarını arka arkaya ikinci yıl XRP ile ödüllendireceğini açıkladı.

SBI Holdings, resmi bir açıklamada, 100 veya daha fazla hisseye sahip hissedarların, şirkete destek verdikleri için bir teşekkür olarak XRP üzerinden 22,92 dolar veya 2500 yen alacağını söyledi.

Firma, 30 Haziran’da bireysel ödül tutarlarını belirlemeden bir ay önce, hissedarların 31 Mayıs’a kadar XRP ödüllerini tercih etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

SBI ve Ripple arasındaki dostluk 5 yıldır sürüyor

SBI Holdings, Ripple ile ortak olan en büyük şirketlerden biri ve şu anda çalkantılı kripto para birimine olan desteğinin, özellikle Japonya’da Ripple’a yatırımcı güvenini artırmada büyük bir rol oynaması bekleniyor.

XRP, SEC tarafından Ripple’a karşı devam eden dava nedeniyle şu anda Japonya’da ABD’den daha yaygın. XRP’nin iyi bir yatırım ürünü olarak fiyatı ve itibarı, Aralık 2020’de SEC XRP’yi kayıtsız menkul kıymet olarak sattığı için Ripple’a dava açmaya karar verdikten sonra düştü.

Kripto para birimi davanın duyurulmasının ardından ilk 24 saatte yaklaşık %40 düştü ve birçok analist, davanın yasal sonuçlarından kurtulamayacak kadar zarar gördüğünü açıkladı. Bununla birlikte, XRP, 23 Şubat 2020’de 0,22 dolarlık dip seviyesinden geri döndü.

Kripto para, MarketWatch verilerine göre %202,2’lik Yıl Başından Bugüne (YTD) performansına sahip. Yazım sırasında XRP, 24 saat içinde %2,71 düştü ve piyasadaki en büyük 7. kripto para birimi olarak 0.44 dolardan işlem görüyor.

SBI hangi alanlarda çalışıyor?

SBI Group, Finansal Hizmetler, Varlık Yönetimi ve Biyoteknolojik temel olmak üzere üç temel işi yürüten çevrim içi odaklı bir şirketler grubu.

İki şirket ilk olarak 2016 yılında stratejik bir ortaklığa girdi ve Japonya ve diğer Asya bölgelerinde birlikte çalışmak amacıyla yeni bir şirket olan SBI Ripple Asia’yı kurdu. Ripple, Asya pazarına genişlemesini artırarak fayda sağlarken, SBI Holding blok zinciri ve Dağıtık Defter Teknolojisine (DLT) olan ilgisini keşfetmek için bir platform kazandı.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin