Dev listeleme haberinin ardından bu coin yüzde 20 fırladı!
Dev listeleme haberinin ardından bu coin yüzde 20 fırladı!

Cardano fiyat analizi: ADA için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte Bitcoin ATH’sini geçip 60 bin doları aşarken genel kripto piyasasında yükseliş ivmesi gördük. Sonrasında BTC’nin fiyatı hafifçe yükselmeyi sürdürdü. Altcoin piyasası Bitcoin ile geleneksel olarak yüksek bir korelasyona sahip olmasına rağmen, yükseliş tek tip olmadı. Kripto para dar bir aralıkta işlem görmeye devam ederken Cardano’nun yana doğru hareketi devam ediyor.

Bu haberin yazımı sırasında ADA, 34,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 1,09 dolardan işlem görüyor. Geçen hafta, kripto para yüzde 3,5’in üzerinde bir düşüş yaşadı ve 24 saatlik işlem hacminin 2 milyar doların üzerinde olduğunu kaydetti.

1 günlük Cardano (ADA) fiyat grafiği

Cardano fiyatı geçtiğimiz hafta dar bir aralıktaydı. Piyasada, fiyatının her iki yönde hareket etmesi için yeterli ivme yok. 1,29 dolardaki direnç, zorlu bir engel olmaya devam ediyor ve son birkaç gün, fiyatın bu aralığı geçemediğini gördük.

Bu ret yatay hareketin sürmesine yol açtı ve ADA’nın uzun vadeli piyasasının genel olarak düşüş eğilimi gösteren doğası göz önüne alındığında, ADA’nın 0,78 dolardaki desteğine yönelmesi çok uzun sürmeyebilir. Kripto paranın yakın vadede güçlü bir yükseliş ivmesi görmemesi ve 1,29 dolardaki direnç seviyesinin önümüzdeki hafta aşılmaması durumunda, ADA fiyatının bir düşüş görmesi ve short pozisyonları olan trader’lara fırsat vermesi muhtemel olduğu iddia edilebilir.

MACD göstergesi, ADA pazarındaki bu düşüş eğilimini gösteriyor. Sinyal çizgisi, MACD çizgisinin oldukça üzerinde gezinmeye devam ediyor ve düşüş eğilimi gösterdikten sonra, herhangi bir geri dönüş belirtisi yok gibi görünüyor. RSI göstergesi aşırı satım bölgesine doğru ilerliyor.

ADA fiyatının düşüş yönlü fiyat hareketini sona erdirebilmesi için ilk direncini kırması gerekiyor. Kripto para, önümüzdeki 24 saat içinde direnç seviyesini aşamazsa 0,78 dolardaki desteğine bir düşüşün kaçınılmaz olduğu iddia edilebilir. Bunun önümüzdeki hafta içinde gerçekleşmesi muhtemel.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin