KryptoPal
KryptoPal

İsviçreli sivil toplum kuruluşu help2kids, kripto para bağışlarını kabul etmek için KryptoPal ile çalışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yazılım geliştirme programı KryptoPal, 26 Haziran Salı günü yayımladığı basın açıklamasına göre, kripto para bağışı için yazılım sağlamak üzere İsviçreli sivil toplum kuruluşu help2kids ile çalışacak.

Tanzanya Ve Malavi’deki çocuklara destek sağlanıyor

Help2kids’in Tanzanya’nın başkenti Darüsselam’daki yardım masası 750’den fazla çocukla birlikte, Malavi ve Tanzanya’daki çocuklara yiyecek, sağlık hizmeti ve eğitim veriyor.

KryptoPal bir kamu anahtarı kuracak ve her bir help2kids projesi için müşteri KYC yönergelerini ve arka plan kontrollerini öğrenecek. Help2kids ile yapılan kripto bağışları için yıl boyu pilot program uygulanacak, tüm fonların izlenebilir olmasına izin verecek ve bağışçıların bağışlarını Afrika’daki sahadaki fiili kullanımlara kadar izlemelerine izin verecektir.

KryptoPal ile genel giderler yüzde 10 azalacak

Basın açıklaması, hedeflenenin Asya ve Güney Afrika’ya genişletmek olduğunu belirtiyor.

Help2kids’in başkanı ve kurucusu Frank Hakenjos, kripto bağışlarının kabul edilmesinin şunları sağlayabileceğini söyledi:

Genel giderlerimizi yüzde 10 oranında azaltmamız, bağışımızın yüzde 90’ını ihtiyacı olan çocuklara göndermemizi sağlar.

Kripto para bağışları, dünya genelinde çeşitli hayır kurumları için kullanılabilir. UNICEF Avustralya, web sitesine ziyaretçilerine bilgisayarlarının işleme gücü ile kripto olarak bağış yapma seçeneğini sundu. Mayıs ayında bir Bitcoin (BTC) yardım kuruluşu olan Pineapple Found, Mayıs ayında 5.104 BTC’lik fonu çeşitli yardım kuruluşlarına vermeyi bitirdiğini açıklamıştı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Blockchain ile yoksulluğa son verilecek!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin