Pantera Capital ayı piyasasını yatırım fırsatı olarak görüyor.
Pantera Capital ayı piyasasını yatırım fırsatı olarak görüyor.

Hedge fonu Pantera Capital ayı piyasasını yatırım fırsatı olarak görüyor: 175 milyon dolarlık üçüncü fon yolda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Herhangi bir kripto şirketi için, içinde bulunduğumuz ayı piyasası hayli sakıncalı bir ortam. Ancak, en büyük hedge fonlarından biri için, bir ayı piyasası büyük bir sorun teşkil etmez. Pantera Capital şimdi uzun vadeli yatırımcıları çekerek 175 milyon dolar toplamaya çalışıyor.

Pantera Capital, Bakkt’a yatırım yaptı

Şirket, dipte satın alma fırsatları gören ve uzun vadeli yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için bir fırsat sunuyor. VC tarzı bir fonlama turunda 100 milyon dolar toplayan şirket bu paranın bir kısmını Intercontinental Exchange, Starbucks, Microsoft ve diğerleri tarafından desteklenen Bakkt adlı yeni oluşuma yatırdı.

Bitcoin değerinin son sekiz ayda 20 bin dolardan 6 bin 500 dolara düşmesine rağmen, kripto yatırımcıları kripto para birimleriyle meşgul olmaya devam ediyor. Sektöre olan ilgileri büyüme istekleriyle birleştiğinde, Pantera gibi varlıkların avantaj sağlamasına yardımcı olacak.

Şirket halihazırda iki fon yaratmış durumda ve bu da fonlarının üçüncüsü ve en büyüğü. İlk fon sadece 13 milyon dolardı, ardından gerçekleştirilen ikinci fon ise 25 milyon dolardı.

Toplam 100 milyon dolara dayandı

Bu hafta açığa çıkan bir SEC belgesinde, firmanın şimdiden 71 milyon dolar topladığı ortaya çıktı. Pantera yöneticileri, toplamın 100 milyon dolara yakın olduğunu belirtti. Bu, ABD genelinde yatırımcıların hala dijital para sektöründe umutlu olduğunu ve düşen fiyatlardan bağımsız olarak paralarını yatırım yaparak değerlendirmeye devam edeceklerini gösteriyor. Aslında, Bitcoin ve diğer para birimlerinin fiyatları geçmişte çarpıcı bir şekilde arttığı için ayı piyasaları altın bir fırsat oluşturuyor.

Pantera şimdiye kadar fona 140 yatırımcı kazandırdı. 10 yıllık bir yatırım periyoduyla fon, alıcı parayı sadece ilgili coini almak yerine, Blockchain şirketine sağlıyor.

“Yatırımcılar düşen fiyatları ilk kez bir satın alma fırsatı olarak görüyor.”

Pantera partneri Paul Veradittakit, şunları söyledi:

Momentumda bir değişim görüyoruz. Bu yıl ICO anlaşmalarından çok daha ilginç olan VC anlaşmalarında daha fazla hisse senedi fırsatı görüyoruz.

Veradittakit ayrıca, yatırımcıların düşen fiyatları ilk defa bir satın alma fırsatı olarak gördüklerini söyledi. Pantera’nın son dönemdeki yatırımlarından biri olan Bakkt’ın, perakende tüketicilerinin ve kurumlarının bu yıl sonbaharda kripto satın almasına, satmasına, depolamasına ve harcamalarına izin vermeye çalışacağı bildiriliyor.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Singapur merkez bankası MAS bu ortaklıklar ile kripto sektöründe öncü olmayı hedefliyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin