featured

HBAR, Bithumb’un listeleme duyurusunun ardından yaklaşık yüzde 9 toparlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hedera ağının yerel kripto para birimi HBAR, bugünün erken saatlerinde yaklaşık yüzde 9 artış gösterdi. Uygulama içi ödeme aracı, Kore merkezli bir kripto para borsası olan Bithumb’da başlatılacağı haberine tepki verirken 0,051 dolarlık önemli direncin üzerine çıktı.

Kripto YouTube kanalı Classy Crypto’nun sunucusu, yakın zamanda yüklenen bir videoda son dijital varlığın yükselişinin son duyuruyla aynı zamana denk geldiğini gözlemledi. Gerçek listeleme zamanı gibi ayrıntıları yorumlamasa da kripto fenomeni, Bithumb’da listelenme planının fiyat artışını başlatmak için yeterli olduğunu belirtti.

Classy Crypto kanal sunucusuna göre XRP tokeni, Bithumb’da işlem gören hacmin büyük kısmını oluşturuyor. Ancak onu ilgilendiren şey, birçok kripto kullanıcısının sıklıkla XRP’yi HBAR ile karşılaştırması.

HBAR

Classy Crypto kanalının sunucusu, Hedera protokolünün yerel parasının artan farkındalığının ve potansiyel olarak benimsenmesinin arkasında HBAR’ın bazı benzersiz özelliklerinin olabileceğine dikkat çekti. Ona göre HBAR, kullanıcıların stabilcoin oluşturmasına olanak tanıyan yeni başlatılan bir özelliğe sahip. Hashgraph olmanın HBAR’a sabit ücretlerin uygulanmasına olanak tanıyan bir avantaj sunduğunu da belirtti.

HBAR, yatırımcılar tarafından daha fazla benimseniyor

Ünlü kripto fenomeni, HBAR’ın stabilcoin ekosisteminde önemli bir paya sahip olduğunu düşünüyor. Kripto tokeninin rekabetçi ve uygun maliyetli bir stablecoin oluşturma modeli sunduğuna inanıyor. Classy Crypto sunucusu, HBAR’da stablecoin token yapılandırmasının ve oluşturmanın maliyetinin 1,45 ile 2,69 dolar arasında olduğunu belirtti. Bu nedenle yeni protokolün kripto para kullanıcıları tarafından giderek daha fazla benimsenmesi amaçlanıyor.

Stabilcoin’in, yerel en düşük seviye olan 0,0454 dolardan sıçradıktan sonra 72 saatten kısa bir sürede yüzde 18,7 arttı. Geri çekilmeden önce 0,0537 dolara yükseldi. Hedera protokolünün tokeni, yazının yazıldığı sırada 0,0519 dolardan işlem görüyordu ve fiyat, daha yüksek fiyat seviyelerine doğru potansiyel bir yükselişin işaretlerini gösteriyordu.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin