Binance

Son dakika: Binance, Polygon ve diğer ağlarda birden fazla altcoini yakacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, BUSD ve TUSD’den ayrılma planı kapsamında Polygon MATIC ve diğer ağlarda Binance’e sabitlenmiş birden fazla tokeni yakacağını duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto borsası perşembe günü, BUSD ve TUSD’den ayrılma planı kapsamında birden fazla sabitlenmiş token’ı yakacağını duyurdu. Kripto borsası, kendi yerel ağlarında teminat olarak kullanılan eşdeğer miktarda token yayınlayacak. Bu arada borsa, ABD SEC’e karşı mücadelesini sürdürüyor.

Binance sabitlenmiş tokenları yakacağını duyurdu

Kripto para borsası 14 Eylül’deki bir gönderide bir dizi boş sabitlenmiş token’ı yakacağını duyurdu. Bunlar TUSDOLD ve BUSD’dir. Borsa, ABD’de özellikle Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yaşanan düzenleyici zorlukların ardından 2024’te USD (BUSD) desteğini sonlandırıyor.

Kripto para borsası; Polygon MATIC, BSC, BNB ve TRX ağlarında sabitlenmiş tokenleri yakacak. Daha sonra daha önce teminat olarak kullanılan ilgili ağlarda eşdeğer miktarda token piyasaya sürülecek.

Binance

Geçen hafta kripto borsası, Polygon ağındaki Sandbox NFT Staking Programının sona erdiğini duyurdu. Ayrıca NFT Pazaryeri’nde Polygon Network’ten NFT satın alma, yatırma, teklif etme veya listeleme tamamen sona erecek. SEC; Cardano (ADA) ve Polygon’u (MATIC) menkul kıymet olarak belirttiğinden Binance, Cardano ve Polygon spot, marjin ve sürekli işlem çiftlerini listeden çıkardı ve kaldırdı.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin