Hayvansever kripto yatırımcıları, Venezuela'daki hayvanlara yardım ediyor!
Hayvansever kripto yatırımcıları, Venezuela'daki hayvanlara yardım ediyor!

Hayvansever kripto yatırımcıları iş başında: Venezuela’daki hayvanlar için bağış kampanyası başlatıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Venezuela’nın daimi durgunluğu, ülkedeki barınaklarda yaşayan hayvanların yaşamlarını da olumsuz etkiliyor. Bu durum, bazı hayvansever kripto yatırımcılarının, Bitcoin Cash (BCH) ile bir bağış kampanyası başlatmalarına yol açtı.

Hayvansever kripto yatırımcıları, Venezuela’daki hayvanlara yardım ediyor

Venezuela’nın  durgunluğu ve hiç bitmeyen ekonomi dramı, sadece yurttaşların hayatlarına değil, aynı zamanda ülke çapındaki sığınaklarda yer alan hayvanlara da zarar veriyor. Bu içler acısı duruma sessiz kalamayan Oscar Salas adlı bir kripto para yatırımcısı, Venezuela’daki hayvanlar için bir kripto bağış kampanyası başlattı.

Bağış kampanyasına Bitcoin Cash ile katkıda bulunabiliyorsunuz. Salas, yıllardır terkedilmiş hayvanlara yardım eden Asodepa adı verilen Maracaibo’daki bir hayvan barınağına yardım etmek için kampanyasına başladı. Kampanyanın başka bir kripto para biriminde de bağış kabul edip etmediği belirsiz olsa da, Salas, barınağın ihtiyaçlarını satın almak için Bitcoin Cash’i kullandı.

Chepicap

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Hayvansever kripto içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin