Kuende
Kuende

Benzersiz Blockchain projesi Kuende Türkiye’ye geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kuende projesi, Ocak ayında Türkiye’de faaliyetlerine başlayacak! Peki, Kuende nedir? Sosyal ağların Blockchain ve kripto alanında yeterince yer bulmaması bilinen bir gerçek. Kuende ise farklı çevrimdışı oyunlaştırılmış aktivitelerine katılım sağlayarak kullanıcıların bu yolla token kazanmasını ve bu tokenleri gerçek hayatta kullanımını kendine vizyon edinmiş bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

Kuende tüm Blockhain topluluğunu bir araya getirmeyi hedefliyor

Ayrıca, tüm Blockchain veya token tabanlı projeler ve gelecekteki ICO faaliyetleri için oyunu tamamen değiştirecek gibi gözüküyorlar. Bu iddialı hedefleri için ise oldukça geçerli bir sebepleri var. Çünkü şirket, Cosmos Network’teki Tenderming teknolojisini bir Zone olarak kullanarak kendi Blockchain’lerini inşa etti. (daha fazla bilgi için) Şirket, bu sayede sadece insanları değil, aynı zamanda Blockchain topluluğunu da bir araya getirmeyi amaçlıyor. Şimdi herhangi bir Blockchain şirketinin artık takipçilerine kendi etkinliklerine katılmaları için teşvik edebileceğini ve ödüllendirilebileceğini – gerçek hayattaki bir ödül kampanyası gibi- hayal edin. Bu durumda Facebook, Twitter veya Instagram gibi diğer geleneksel sosyal medya platformlarının bununla rekabet etmesi oldukça zor olur.

Projenin başarılı olması için birçok sebep var

Bu bağlamda projenin oldukça başarılı olacağını düşündürecek birçok sebep bulunuyor:

  • Her şeyden önce proje, sadece bir white paper, güzel bir web sitesi ve sadece sözleri olan bir ICO gibi durmuyor. Aslında 100.000’den fazla aktif kullanıcı ile hazır ürüne sahip şirketin aynı zamanda sunduğu ürünler oldukça heyecan verici gözüküyor.

  • Kuende yaklaşık 30 kişiden oluşan büyük ve oldukça tecrübeli bir ekibe sahip. Ekipte bulunan çalışanların 24 geliştiricinin ise kuvvetli bir özgeçmişi bulunuyor. Geliştiricilerin çoğu eski Google ve Twitter çalışanı olup ekibin CTO’su the Ruby on Rails’in – Ruby diliyle yazılmış açık kaynak kodlu bir web uygulamaları platformu- geliştirilmesinde görev almış bir kişidir. Ekip, ayrıca ürünü 3 yıldan fazla zamandır geliştiriyor.
  • Kuende ekibi aynı zamanda projeleri için 5 milyon dolarlık yatırım çekmeyi başararak büyük ve popüler fonların güvenini ve desteğini kazanmayı başardı. Bunlar arasında Blockchain’in interneti olarak bilinen Cosmos Network’un ana doğrulayıcılarından biri olan Dokia Capital bulunurken aynı zamanda Blockchain uygulamaları ile ilgili olarak Lunamint tarafından da tavsiye ediliyorlar.
  • Büyük şirketler şimdiden platformlarını kullanmaya ve topluluklarını buraya getirmeye başladılar bile. Platformda Sirin Labs, STOX, Bancor ve IPSX’in zaten bir hesabı bulunuyor. Ve hesaplarını oldukça aktif kullanıyorlar. Temel olarak Kuende’yi kripto ve Blockchain alanı için yeni Facebook olarak tanımlıyorlar.
  • Oldukça etkileyici ortaklara sahip olan proje, bir benzeri çok fazla görülmemiş nadir çok ortaklı projelerden biri olma özelliğini de taşıyor. Örneğin, Sirin Labs tüm telefonların Kuende yüklenmiş olarak piyasaya sürecek. Bancor ise Kuende platformunda bir widget oluşturulmak üzere kullanılabilecek. Böylece kurumlar ya da bireysel kullanıcılar, kredi kartlarını kullanarak, bir kripto, cüzdan ya da Blockchain bilgisine gerek kalmaksızın kolay token satın alabilecekler.
  • Charlie Shrem ve Aurel Iancu da (Cosmos Validator ve Dokia Capital’in CTO’su) dâhil olmak üzere tüm danışmanları oldukça ünlü isimlerden oluşuyor. Bu danışmanlar, Blockchain entegrasyonu, pazarlama, kullanıcı deneyimi veya global iş bağlantıları veya ürün güvenliği gibi işin farklı alanlarında aktif olarak yardımcı oluyorlar.

Kuende ekibi oldukça tecrübeli isimlerden oluşuyor

Böyle bir soyağacına sahip ekip ile ve eğer ekiptekiler, bu zamana kadar ki başarılarının devamını getirebildiği takdirde bir sonraki Blockchain tabanlı “unicorn” olmak için gerçek bir şansa sahipler. BETA aşamasında ana şirket değerinin şimdiden 21M dolar olması ise bunun en büyük göstergesi.

Projenin konsepti bir o kadar ilgi çekici ve ilginç. Topluluğa oluşturma ve karar verme gücünü veriyor. Öyle ki Kuende tokeni sahipleri (devam eden ICO’ları sırasında satılıyor), görev oluşturma veya oylama yapmak gibi farklı özelliklere sahip olacaklar. Bir talebin gerçekçi olup olmadığı ve katılımı (kaç oy alındığı ve kaç kişinin gerçekten katıldığı) temel alınarak oluşturucuya, seçmenlere ve katılımcılara dağıtılacak ikinci bir token ödül havuzu oluşturulacak. (Kuende Puanları).  Bunun anlamı, bir talep için oy verirken ne kadar çok Kuende tokenine sahip olursanız, ilgili talep sonrası aldığınız Kuende puanı o kadar çok olacak.

Her iki tokenin kullanım durumları da yeni bir özellik olarak geliyor. Kuende’nin mevcut ortaklıkları nedeniyle, her iki token kullanarak ortaklarından farklı mal ve hizmet satın alabileceğiniz bir pazar oluşturacaklar.

Kuende yaptığı anlaşmalar ve ortaklıklar ile çok farklı kullanım alanına sahip bir tokene sahip olacak

Söylentilere göre, Türk Hava Yolları, 2019’un sonunda lanse edilecek büyük bir ortaklığa imza attı. Bahsedilen ortaklık basitçe WI-FI kullanarak token satın alımına olanak tanıyor. Ve ayrıca yerleşik eğlence sistemi için Kuende görevlerinizde özellikle geliştirilmiş bir uygulamadan yararlanmayı sağlıyor. Bu gibi ortaklıklar ise Kuende tokeninin büyük bir potansiyele sahip olmasını sağlıyor. Çünkü token,3.56B’lik sınırlı bir arza sahip. Ve tokenin çok farklı kullanım alanına sahip olması talebini artıracağından, daha da büyümesini sağlayabilir. Bu noktada unutmamalıdır ki bu, çalışan bir sosyal ağdır. Bir protokol projesi veya cüzdan değildir. Bu durum ise kitleler tarafından benimsenmesini artıracakken birçok insan tarafından aktif olarak kullanılabileceği anlamına gelir.

Sadece onların projelerinin başında olan Facebook’un bir parçası olabileceğinizi düşünün ya da Telegram’ın birkaç gün içinde yüz milyonlarca toplayan ICO’suna katıldığınızı düşünün. Bu açıdan bakıldığında oldukça heyecanlı bir proje ile karşı karşıya gibiyiz.

Kuende Ocak ayında Türkçe dil desteği ile Türkiye’de!

Kuende’nin planı ise bu yılın sonuna kadar platformu Türkçeye çevirmek ve önümüzdeki yıl Ocak ayında burada başlatmak! Kuende mevcut ekibi, projeleri ve ortaklıkları ile gerçekten desteklenecek niteliklere sahip bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Bu tür bir proje dünya çapında bir trend olmadan önce ve tokenleri yüksek değerlere çıkmadan önce ilk kullanıcılarından olmak büyük avantajlar sağlayacaktır.

Halka arz aşamasında 3 farklı tokene sahip olma imkânı!

Son olarak, daha önce hiç görülmemiş bir ICO yapısına sahip olduklarını da söyleyebiliriz. Tüm Blockchain topluluklarını birleştirdiğini ve kullanıcılarına mümkün olduğunca çok fayda sağladığını görebiliyorsunuz. Temel olarak bu projeler, halka arza katılarak 3 farklı token alabilmenize olanak tanıyor.( Fazla talepten dolayı white paper önümüzdeki hafta kapanacağından acele etmekte fayda var.)

Cosmos Network’un ana doğrulayıcısı olan Dokia Capital’in desteğine sahip olduklarından, yatırım yapılan her 1 ETH için ücretsiz 1 ATOM teklif ediyorlar. Yani 1 ETH = 1 ücretsiz ATOM, 5 ETH = 5 ücretsiz ATOM. Böylece Cosmos özel satışına katılma şansınız olmayanlar ATOM kazanımı için özel bir fırsata da sahip olacaklar.

Ve erken katılım avantajları bununla da bitmiyor. Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox veya IPSX ile ortaklıkları nedeniyle, en az 3 ETH ile katılan herkese yüzde 10 bonus sunuyorlar. Bu yüzde 10 bonusun yüzde 5’i Kuende Token, diğer yüzde 5’i ise ilgili ortaklıkların tokeni şeklinde dağıtılacak.

Evet, esas olarak kripto piyasası düşmüş gibi görünse bile, 3 ETH’ye (ki bu şu anki döviz kuru üzerinde değil) çok fazla potansiyele sahip 3 farklı token elde etmek için yatırım yapıyorsunuz. Bu tokenlerin yüksek potansiyeli ise ciddi ve köklü şirketlerin tokenleri olmalarından geliyor. Ayrıca 1.000 KUE’lik bir Airdrop da bulunuyor. Daha fazla detayı ve ayrıca canlı bir hesap makinesini burada bulabilirsiniz.

Yüksek kazanç fırsatı ile denemeye değer bir proje

Sonuç olarak bu proje sıradan bir ICO gibi görünmüyor. Proje, tüm Blockchain/kripto piyasası için bir oyun değiştirici olarak geliyor. İnsanlar, böylece teknik olarak bilgi sahibi olmaya gerek duymadan Blockchain ve kripto parayı kullanabilecekler. Kuende insanlara böyle bir şans sunuyor. Proje, şu an beta sürümünde olan web platformunu ve mobil uygulamasını denemeye değer gibi duruyor.

Platformu denediğinizde ise Türkiye’den ve aktif kripto topluluğundan birçok içerik oluşturucusu bulabilirsiniz. Bu benzersiz özelliklere erişmek, daha yüksek ödüller kazanmak ve oylamaya katılmak istiyorsanız, bu hafta whitelist’e kayıt olup, KYC prosedürünü tamamlayarak Kuende tokenlerinizi elde etmek için acele edin.

Kuende

Web SitesiWhite Paper – ICO Web Sitesiİletişim e-mail

TelegramFacebookLinkedinYoutubeTwitterInstagram

Bonus & Airdrop

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin