Birleşmiş Milletler ile IOTA işbirliği UNOPS işlemlerinin verimliliğini arttıracak
Birleşmiş Milletler ile IOTA işbirliği UNOPS işlemlerinin verimliliğini arttıracak

Birleşmiş Milletler ile IOTA işbirliği yapıyor: MIOTA fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşmiş Milletler’e bağlı Proje Hizmetleri Ofisi (UNOPS), IoT odaklı kripto para birimi IOTA (MIOTA) ile ortaklık anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Birleşmiş Milletler ile IOTA arasındaki ortaklıkla UNOPS işlemlerinin verimliliği arttırılacak.

Birleşmiş Milletler ile IOTA işbirliği UNOPS işlemlerinin verimliliğini arttıracak

UNOPS’un resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, New York ve Berlin’de bir mutabakat anlaşması imzalandığı bildirildi. Açıklamada, iki kuruluş, IOTA‘nın veri yönetimi için açık kaynak kodlu, yenilikçi dağıtık defter teknolojisinin (DLT) UNOPS işlemlerinin verimliliğini nasıl artırabileceğini araştırmak için iş birliği yapıldığı belirtilmekte. UNOPS’un Blockchain Teknolojisi Danışmanı olan Yoshiyuki Yamamoto, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Makinelerin, cihazların, sensörlerin ve insanların birbirleri ile bağlantı kurup iletişim halinde oldukları bir vizyonu paylaşıyoruz. Endüstri 4.0 dünyası. Bu süreçlerin eş zamanlı olarak aracılara ihtiyaç duymaksızın çalışmasına olanak tanıyan “harnessing” teknolojisi, misyonumuzu bir organizasyon olarak hızlandırmaya yardımcı olacak.

İşbirliğini memnuniyetle karşılayan IOTA’nın kurucu ortağı Dominik Schiener ise, konuya yönelik şunları söyledi:

UNOPS ile birlikte çalışmaya başlamak ve mevcut ve gelecekteki zorlukları birlikte ele almaktan heyecan duyuyoruz. IOTA Vakfı, IOTA Tangle’yi önemli insani amaçlar adına çalışmaya adama konusunda kararlı.

“Paylaşılan küresel sorunlar, paylaşılan küresel çözümler gerektirir.”

Ayrıca UNOPS’un açıklamasında, IOTA’nın dağıtık defter teknolojisinin BM belgeleri, tedarik zincirleri ile işlem ödemelerinin gerçek zamanlı olarak izlenmesi ve yönetilmesinde daha yüksek düzeyde bir verimlilik sağlayabileceği belirtilmekte. Her iki kuruluş arasındaki işbirliğinin, UNOPS çalışmalarının belirli alanlarına daha fazla etkinlik kazandırmak için eğitim atölyelerine, liderlik seminerlerine ve belirli kavram kanıtlarının geliştirilmesine kadar uzanacağı söylenmekte. IOTA’nın kurucu ortağı David Sonstebo konuya yönelik şunları söyledi:

Paylaşılan küresel sorunlar, paylaşılan küresel çözümler gerektirir. Açık kaynaklı, inovasyon yaklaşımımız ile IOTA’nın dağıtılmış defter teknolojisi, kendini bu tür kooperatif problem çözme yöntemlerine borçlu.

Bu ortaklığın IOTA’nın kripto parası olan MIOTA’yı olumlu yönde etkilemesi beklenmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

UNOPS

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin