26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi
26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi

Hard fork sonrası Ethereum: Ortalama blok süresi en düşük seviyeye ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum’un ortalama blok süresi, Constantinople hard fork’undan sonra blok başına 21 saniyeden 12.5 saniyeye düştü.
  • Ethereum’un günlük yeni arzı, hard fork sonrası 12.800’den 13.600’e yükseldi.

Ethereum en düşük seviyesine ulaştı

Ethereum’un ortalama blok süresi blok başına 21 saniyeden, şimdiye kadarki en düşük seviye olan 12.5 saniyeye düştü. Bu, Ethereum’un bu perşembe günü başladığı Constantinople hard fork’u sonrasında geldi. Hard fork, Ethereum zorluk bombasını 12 ay geciktirdi ve blok ödülünü 3 ETH’den 2 ETH’ye düşürdü. Zorluk bombası Ethereum’un protokolündeki bir değişikliktir ve bu madencilerin maden bloklarını kapatmasını zorlaştırıyor.

İşte TrustNodes’tan sunulan bazı ilginç gerçekler:

  • Ethereum’un günlük yeni arzı, hard fork’tan sonra 12.800’den 13.600’e yükseldi.
  • Ethereum’un günlük blok ödülü, Aralık 2018’den bu yana 20.000 ETH’den düştü ve PoS Beacon Chain’in 2019’un sonuna doğru başladığında günde 13.000 civarında sallanması bekleniyor.
  • Ortalama blok zamanlar, zorluk bombasının benzer gecikmelerinden önce düştü, ancak bu son düşüş olağanüstü derecede dik.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin