Pompliano fidelity görüşü
Anthony Pompliano, Fidelity'nin odaklanacağı kripto paralar hakkında konuştu

Hard fork sonrası Ethereum: Fidelity Ethereum listelemesini erteledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fidelity Digital Assets (FDAS) Başkanı Tom Jessop, platformun Ethereum desteğinin eklenmesini erteleyeceğini söyledi. Açıklamaya göre, dijital varlıkların ticareti ve depolanmasıyla uğraşan Fidelity Investments ayrı bir kripto para birimi değerleme sistemi geliştirdi.

Ethereum müşteri talebine göre eklenecek

Fidelity Digital Assets (FDAS) Başkanı Tom Jessop, sistem hakkında şunları söyledi:

Şu anda Bitcoin‘idestekliyoruz. Yıl içindeki diğer kripto paraları, müşteri talebine ve çeşitli kriterlere göre destekleyeceğiz.

Bu seçim sisteminde kripto para listelenmesi esas olarak müşteri talebini, vb. dikkate alır. Piyasa talebini yakından takip eder, çünkü müşteri talebiyle yakından ilgilidir. Ancak, süreç bu kadar basit değil. Jessop, Ethereum erteleme nedenini açıklamak için şu şekilde örnek verdi:

Muhtemelen talep olan kripto paranın pazar sıralamasına bakacağız, ancak bu her parayı listeleyeceğimiz anlamına gelmiyor. Açıkçası müşteriyle [talepte] ilgisi olan bir kripto paranın listelenmemesi gibi durumlar olabilir. Hard fork ve bazı güncellemeler işleri değiştirebilir. Bu yüzden onları platforma koymaya karar vermeden önce yeniliklerin nasıl yürüdüğünü görmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin