featured

Hard fork öncesinde Bitcoin Cash (BCH) fiyatı yüzde 16 oranıda arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının en yüksek hacimli dördüncü kripto para birimi Bitcoin Cash (BCH), 15 Kasım’da gerçekleşecek olan hard fork öncesinde yaklaşık %16 oranında arttı. Bu artışın nedeninin Binance ve Coinbase borsalarında gelen hard fork desteğinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı, Binance ve Coinbase desteğiyle yükseldi

Hard fork (mecburi çatallaşma), Blockchain teknolojisiyle ile ilgili bir terim. Ayrıca daha önce geçersiz olan blokları veya işlemleri geçerli kılan veya tam tersi protokolde gerçekleşen değişikliğe verilen isim. 15 Kasım’da Bitcoin Cash Blockchain’inde gerçekleşecek olan hard fork öncesinde Bitcoin Cash fiyatı sert yükseldi. BCH fiyatı son 24 saatte yaklaşık %16 oranında artarak 533,85 dolar seviyesine geldi.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği
Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği

Geçtiğimiz günlerde bildirdiğimiz üzere, kripto para sektörünün lider kripto para borsaları olan Binance ve Coinbase, Bitcoin Cash hard forkuna destek vereceklerini açıkladılar. Bitcoin Cash yazım sırasında %14,35 oranında artışla 535 dolardan el değiştiriyor. Önemli kripto para birimi şu anda 9,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4. sırada yer alıyor. Bitcoin Cash ticaretinin şu anda %11’ine OKEx Borsası hakim. OKEx Borsası’nı %9 oranıyla  DigiFinex Borsası takip ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin